Activitatea UPU a Spitalului ''Bagdasar-Arseni'' afectată dimineaţă de un incendiu, va fi reluată după avizul ISU

Activitatea UPU a Spitalului ''Bagdasar-Arseni'' afectată dimineaţă de un incendiu, va fi reluată după avizul ISU

Activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului "Bagdasar-Arseni", la acoperişul căreia a izbucnit un incendiu marţi dimineaţă, va fi reluată după ce va primi avizul favorabil din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, informează unitatea medicală.

Potrivit sursei citate, constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi au comunicat unităţii medicale că ar putea relua activitatea în locaţia afectată de incident.

"Constructorul şi proiectantul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA au efectuat reparaţiile şi verificările necesare şi ne-au comunicat că putem relua activitatea în locaţia afectată de incident. Am solicitat în acest sens un punct de vedere de la ISU "Dealul Spirii" şi imediat ce vom primi avizul favorabil, UPU Bagdasar va redeveni funcţional", se arată în informarea spitalului.

Marţi dimineaţă, la clădirea nouă a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă 'Bagdasar-Arseni', a izbucnit un incendiu la acoperiş. Pacienţii au fost evacuaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!