Actorul britanic Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară

Actorul britanic Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară

Actorul britanic Sean Bean, cunoscut din superproducții ca "Game of Thrones" și "Lord of the Rings", s-a căsătorit vineri pentru a cincea oară, informează Daily Mail.

Aleasa a fost logodnica sa, Ashley Moore, cu care are o relație de cinci ani.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, a confirmat vestea printr-o fotografie oficială realizată după ceremonia romantică care a avut loc vineri dimineața în fața a 40 de prieteni și membri ai familiilor, la Axnoller Farm din Dorset.

Bean — cu patru mariaje eșuate la activ — a pozat radios alături de iubita sa, care a purtat o rochie albă, din dantelă, semnată de creatoarea Alice Temperley.

Ceremonia a avut loc imediat după ce Sean a cerut-o în căsătorie pe Ashley, o fostă bonă, pe care a cunoscut-o în urmă cu cinci ani la New York.

Într-un interviu acordat Daily Mail în luna mai, starul din Game of Thrones a recunoscut că deși a ezitat să se căsătorească din nou după patru mariaje eșuate, atitudinea sa s-a schimbat imediat după ce a întâlnit-o pe Ashley, cu 26 de ani mai tânără. "Abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună", a declarat recent actorul pentru Daily Mail.

Din mariajele anterioare actorul are trei fete, Lorna (29 de ani), Molly (25 de ani) și Evie (18 ani).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro