Actorul Ian McKellen a refuzat să oficieze o căsătorie îmbrăcat în Gandalf, renunțând astfel la 1,5 milioane de dolari

Actorul Ian McKellen a refuzat să oficieze o căsătorie îmbrăcat în Gandalf, renunțând astfel la 1,5 milioane de dolari

Sean Parker, fondator al aplicației Napster și fost președinte al Facebook, s-a căsătorit în 2013 cu Alexandra Lenas într-o pădure din Big Sur (California).

Sursa foto: Ian McKellen / Instagram

Fan al seriei "Stăpânul Inelelor", bogatul om de afaceri le-a cerut invitaților să vină costumați în personaje din saga lui preferată. Printre ei s-au aflat Sting, Sean Lennon sau Emma Watson. Ceremonia nu ar fi fost însă completă fără Gandalf, dar actorul Ian McKellen a declinat oferta, relatează luni 7sur7.be .

Sursa foto: www.vanityfair.com

Parker a recurs la un prieten comun cu actorul englez pentru a-l întreba dacă acceptă să oficieze căsătoria îmbrăcat în celebrul personaj. "Mi s-a fost oferit 1,5 milioane de dolari, pentru a oficia nunta unui cuplu celebru în California. M-aș fi putut gândi la acest lucru, dar trebuia să vin îmbrăcat în Gandalf. Le-am spus' Îmi pare rău, dar Gandalf nu oficiază căsătorii'", a mărturisit actorul ziarului Daily Mail.

Ian McKellen nu știa atunci de unde provenea această cerere insolită. "Tot ce știam era că fusese formulată de un om foarte bogat... Nu mă costumez niciodată în afara scenei", a încheiat actorul, citat de 7sur7.be .

AGERPRES/ (AS — autor: Lelia Bretan; editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa