Actorul John Travolta, mesaj sfâşietor după decesul Oliviei Newton-John: Ne vom revedea, te iubesc atât de mult!

Actorul John Travolta, mesaj sfâşietor după decesul Oliviei Newton-John: Ne vom revedea, te iubesc atât de mult!

Îndrăgitul actor a postat pe contul său de Instagram un mesaj de suflet la aflarea veştii că Olivia Newron-John s-a stins din viaţă. „Ne-ai făcut vieţile tuturor mult mai bune. "Impactul" actriţei asupra persoanelor din jurul ei a fost unul "incredibil" „Draga mea Olivia, ne-ai făcut vieţile tuturor mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult”, a scris John Travolta.”, relatează BBC.

„Ne vom revedea pe drum şi vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut şi pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”, a adăugat actorul.

Cei doi sunt cunoscuţi pentru rolurile memorabile (Sandy şi Danny) pe care le-au interpretat în filmul „Grease” din 1978, unul dintre cele mai îndrăgite musicaluri din toate timpurile. Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John a murit luni, la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa ei din sudul Californiei. Anunţul a fost făcut de soţul acesteia, John Easterling.


O carieră de invidiat

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A debutat discografic în 1971, cu „If Not for You”.

De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind „Friends for Christmas”, apărut în 2016.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune, între ele numărându-se „Xanadu” (1980), „It's My Party” (1996) şi „A Few Best Men” (2011).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!