Actorul Paul Herman, cunoscut din ''The Sopranos'', a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul Paul Herman, cunoscut din ''The Sopranos'', a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul american Paul Herman, cunoscut din serialul-cult "The Sopranos" ("Clanul Soprano"), a murit la vârsta de 76 de ani, chiar de ziua sa de naştere, informează site-ul publicaţiei britanice Daily Mail.

Herman, care a jucat în numeroase filme cu gangsteri, printre care "Goodfellas" şi "The Irishman", a decedat pe 29 martie, iar cauza morţii sale nu a fost încă dezvăluită.

Actorul a fost cunoscut mai ales pentru rolul lui "Beansie" Gaeta din celebrul serial "The Sopranos".

Decesul său a fost confirmat de colegul său de platou din "The Sopranos" Michael Imperioli - care l-a interpretat pe Christopher Moltisanti în drama HBO.

"Prietenul şi colegul nostru Paul Herman a murit. Paulie a fost un tip grozav", a scris Imperioli pe Instagram.

Cel mai recent, Herman a interpretat rolul lui Whispers DiTullio în "The Irishman" (2019), în regia lui Martin Scorsese.

Herman a apărut în numeroase filme alături de Robert De Niro, printre care "Falling in Love", "Once Upon a Time in America", "Little Fockers" şi "American Hustle". AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: rte.ie


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina