Actriţa Anne Heche, în comă după teribilul accident de maşină suferit. Vedeta se află în stare critică

Actriţa Anne Heche, în comă după teribilul accident de maşină suferit. Vedeta se află în stare critică

„În weekend, un reprezentant a declarat că Anne era în stare stabilă, dar că informaţiile erau inexacte. Ea a rămas întotdeauna în stare critică, intrând în comă în urma accidentului”, a declarat luni, pentru CNN, un purtător de cuvânt al lui Heche.

Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată, vineri seara, de la scurt timp după ce maşina pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din Los Angeles şi a intrat într-o casă luând foc, potrivit poliţiei.

Nimeni din interiorul casei nu a fost rănit, dar impactul a produs un incendiu, necesitând intervenţia a zeci de pompieri.

Cauza tragediei, în curs de investigare

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Los Angeles a declarat luni că circumstanţele şi cauza accidentului rămân sunt în curs de investigare.

Heche este în comă şi nu şi-a mai revenit de la accident, a declarat Michael McConnell, membru al companiei Zero Gravity Management care o reprezintă.

„În acest moment, ea se află într-o stare critică”, a spus el pentru Reuters într-un mesaj, adăugând că Heche „are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilaţie mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală”.

Heche este un veterană a televiziunii şi filmului care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1990 ca parteneră a lui Ellen DeGeneres. După ce relaţia s-a încheiat, Heche a spus că atât mediatizarea, cât şi notorietatea care au venit după au fost în detrimentul carierei ei.

Ea a jucat în „Donnie Brasco (1997) şi „I Know What You Did Last Summer” (1997), „Six Days Seven Nights” (1998). Serialele TV în care a apărut: „Ally McBeal”, „Everwood”, „Men in Trees” şi „The Michael J. Fox Show”, "Gracie's Choice" şi "Vanished". A primit un trofeu Daytime Emmy pentru rolul din „Another World”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria