Actrița Charlize Theron iubește din nou după 8 ani de singurătate. Cine este dragostea secretă a vedetei

Actrița Charlize Theron iubește din nou după 8 ani de singurătate. Cine este dragostea secretă a vedetei

Vedeta din Mad Max a fost suprinsă ținându-se de mână cu un bărbat atrăgător, după iubirile eșuate cu Sean Penn și Gabriel Aubry. Actrița, în vârstă de 47 de ani, a fost fotografiată alături de modelul Alex Dimitrijevic la un restaurant din cartierul Los Feliz din Los Angeles.

Charlize Theron iubește din nou FOTO GettyImages

Artista, câștigătoare a unui Oscar, a fost văzut ținându-se de mână cu Dimitrijevic, model de meserie, într-o ieșire romantică la restaurant, relatează Daily Mail.

Dimitrijevic, care a lucrat în trecut pentru mărci precum Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman și Combo Boxing, avea barbă și era îmbrăcat cu o cămașă galbenă cu mâneci scurte, blugi albaștri și pantofi bej. Actrița a purtat o ținută casual- pulover maro cu decolteu în V, pantaloni largi kaki și sandale maro- în timp ce se îndrepta spre restaurant.

Cu cine a mai avut relații

Între 2002 și 2010, Theron a avut o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Trapped", iar apoi, de la sfârșitul lui 2013 până în vara lui 2015, iubitul lui Charlize a fost Sean Penn.

Presa internațională a mai cuplat-o, în 2022, cu modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle Berry, însă Theron nu a confirmat niciodată zvonurile, astfel că relația cu Alex este prima asumată după opt ani.

Charlize Theron este mama a două fete adoptate: Jackson, de 11 ani, și August, de 7 ani, pentur care este dispusă să facă orice.

În decembrie 2022, Charlize a spus, într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, că ar renunța la carieră pentru copiii ei, dacă ar trebui să aleagă între aceștia și meseria sa. „Îmi place să fiu mamă mai mult decât să fiu actor sau producător. Și nu m-am gândit niciodată că voi spune asta. Dacă cineva mi-ar spune mâine: „Nu poți să le faci pe amândouă”, aș fi tristă să renunț la actorie? Desigur. Dar pentru mine ar fi o nebunie”, a spus actrița.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...