Adele a dezvăluit titlurile pieselor de pe noul ei album

Adele a dezvăluit titlurile pieselor de pe noul ei album

Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit titlurile pieselor care compun următorul ei album, "30", ce va fi lansat pe 19 noiembrie, la şase ani după cel mai recent disc al său şi la 15 zile după lansarea primului single extras de pe noul ei material discografic, cântecul "Easy on me", care a avut parte de un debut spectaculos în topurile muzicale britanice şi a stabilit noi recorduri, informează AFP.

Albumul "30", care va conţine 12 piese, se deschide cu single-ul "Strangers by nature" şi se încheie cu "Love is a game", a dezvăluit cântăreaţa britanică într-un mesaj online. Titluri precum "Woman like me", "Hold on" şi "To be loved" figurează de asemenea pe acest disc.

Înainte de apariţia pe piaţă a albumului ei în data de 19 noiembrie, Adele a lansat în urmă cu două săptămâni single-ul " Easy on me ". La o săptămână după lansare, această piesă a ocupat primul loc în clasamentul single-urilor din Marea Britanie, cu 217.300 de unităţi vândute, cea mai ridicată cifră înregistrată în industria muzicală britanică după lansarea cântecului "Shape of You", de Ed Sheeran, în 2017, care s-a vândut atunci în 226.800 de copii.

Cu peste 24 de milioane de ascultări numai în Marea Britanie, single-ul "Easy on me" a stabilit un nou record şi a devenit cel mai audiat cântec pe platformele online din ţară în prima săptămână după lansare. Precedentul record era deţinut din 2019 de piesa "7 rings" a cântăreţei Ariana Grande (16,9 milioane de ascultări online).

De asemenea, "Easy on me" a devenit cel mai bine vândut single în format digital într-o săptămână din anul 2021, cu 23.500 de unităţi digitale vândute.

Titlul noului album al artistei britanice, "30", se referă la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la noul ei disc, în urmă cu trei ani, când interpreta cântecelor "Hello" şi "Someone like you" avea probleme în viaţa privată.

Adele, originară din Londra, dar stabilită la Los Angeles, a acordat recent un interviu pentru revista Vogue, în care a spus că înregistrarea albumului "30" a reprezentat pentru ea o experienţă purificatoare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale