Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, atac la adresa producătorilor serialului: „Le-au intrat fumurile în cap”

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, atac la adresa producătorilor serialului: „Le-au intrat fumurile în cap”

Serialul „Las Fierbiţi” a fost lider absolut de audienţă pe 6 decembrie, când s-a difuzat episodulul în care Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a şocat pe toţi. Adevăratul proprietar al cârciumii, Cristi „Neamţu” Sauciuc, a dezvăluit care e povestea din spatele incidentului pe care l-am urmărit cu sufletul la gură la tv.

În spatele acestui scenariu stă o poveste adevărată. Cristi Neamţu spune că nu crede că se vor mai filma secvenţe din serial în barul său.

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a declarat acesta.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?