Adevăratul „peștisor“ auriu. Un pescar britanic a reușit să prindă unul dintre cei mai mari crapi-koi din lume | VIDEO

Adevăratul „peștisor“ auriu. Un pescar britanic a reușit să prindă unul dintre cei mai mari crapi-koi din lume | VIDEO

Un pescar britanic a prins, într-un lac din Franța, unul dintre cele mai mari exemplare de pești aurii din lume. Potrivit Daily Mail , e vorba de un crap-koi, eliberat în urmă cu aproximativ 20 de ani într-un lac din Franța.

FOTO: Captură Video

Pescarul care a prins peștele de aproape 30 de kg, supranumit „Carrot” (Morcov), este Andy Hackett. Bărbatul, care a eliberat peștele după ce s-a fotografiat cu el, a povestit că a avut nevoie de aproximativ 25 de minute ca să aducă peștele la mal.

Peștele este o specie hibridă de crap din piele și koi și se crede că este al doilea ca mărime de acest tip capturat vreodată.

„Întotdeauna am știut că «Carrot» este acolo, dar nu m-am gândit niciodată că îl voi prinde. Știam că este un pește mare când mi-a luat momeala și a mers dintr-o parte în alta și în sus și în jos cu ea. Apoi a ieșit la suprafață la 30 sau 40 de metri și am văzut că era portocaliu. A fost genial să-l prind, dar a fost și pur noroc”, a declarat pescarul, citat de Daily Mail.

A pozat pentru o fotografie după aceea înainte de a-l elibera înapoi în apă.

Managerul lacului în care a fost prins peștele, Jason Cowler, a spus: „Am introdus peștele în urmă cu aproximativ 20 de ani, ca ceva diferit pe care să-l pescuiască clienții. De atunci a crescut și a crescut dar nu iese des”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...