Adevăratul „STAT PARALEL”! Priviți ce bodyguard a avut Vâlcov, „creierul PSD” la procesul de la Târgu-Jiu!

Adevăratul „STAT PARALEL”! Priviți ce bodyguard a avut Vâlcov, „creierul PSD” la procesul de la Târgu-Jiu!

Adevăratul „STAT PARALEL”! Priviți ce bodyguard a avut Vâlcov, „creierul PSD” la procesul de la Târgu-Jiu! Omul de încredere al lui Liviu Dragnea, cel care a conceput programul de guvernare al PSD, a venit marți la Târgu Jiu și s-a prezentat la Tribunalul Gorj, acolo unde este judecat într-un proces de corupție. Darius Vâlcov a fost însoțit de un fost ofițer al Serviciului de Informații și Protecție Internă Gorj, Cataron Oprea, condamnat acum câțiva ani la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a cerut și primit diverse șpăgi de la polițiști pe care ar fi trebuit să îi dea pe mâna organelor de urmărire penală. Vâlcov este bun prieten cu fostul ofițer gorjean, care l-a și așteptat, de altfel, până la finalizarea discuțiilor din sala de judecată, dezvăluie publicația locală  Pandurul .

Fostul ministru al finanțelor, senator și fost primar al municipiului Slatina a venit la Tribunalul Gorj cu circa o jumătate de oră înainte de a începe procesul în care este inculpat alături de alte trei persoane. Vâlcov nu a dorit să facă nici un comentariu, menționând că așteaptă cu încredere decizia finală a magistraților pentru a-și putea dovedi nevinovăția.

Neoficial, el a menționat că nici măcar nu știe pentru ce a fost trimis în judecată în acest dosar, actul de inculpare al procurorilor din Olt vizând în special celelalte persoane puse sub acuzare și trimise în judecată.

Procesul de la Târgu Jiu este deocamdată în faza de Cameră Preliminară, ședințele nefiind publice. Judecătorul Gheorghe Constantinescu a decis la acest prim termen să amâne discuțiile din proces pentru sfârșitul acestei luni, pentru ca Darius Vâlcov să aibă timp până atunci să își angajeze un avocat care să îl reprezinte.Cataron Oprea i-a ținut spatele lui Vâlcov...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”