Adevărul Live: De ce Steaua - Astra, din finala Cupei României, este un duel dezechilibrat?

Adevărul Live: De ce Steaua - Astra, din finala Cupei României, este un duel dezechilibrat?

Iulian Anghel: „Cred că nu era loc de o surpriză din punct de vedere al calificării, pentru că prin tot ce a făcut Steaua în acest sezon a demonstrat că e cea mai puternică echipă din campionat. Galeria lui Dinamo a făcut un show remarcabil, galeria lor e recunoscută pentru imaginaţie şi spectacol.

Dacă judecăm după ce s-a întâmplat în campionat, nu cred că se va întâmpla vreo surpriză. Dar e un singur meci. În ultimii 15 ani, Steaua e corigentă la Cupa României şi cred că are o sete remarcabilă vis-a-vis de acest aspect, de a face eventul

Mult mai dezechilibrat va fi duelul din tribună, Astra are o galerie foarte mică. Astrei nu poţi să-i ceri să aibă suporteri: a fost formată la Ploieşti, a fost mutată la Giurgiu şi nu poţi să-i pui pe nişte oameni să ţină cu Astra.
Până acum 15 ani, Astra a jucat numai la nivel de judeţ. Ascensiunea ei a fost una artificială, pentru că a cumpărat un loc de Divizia B şi atunci a început ascensiunea echipei. Are o istorie sinusoidală.
Reghecampf a venit cu nişte concepţii noi, are şcoala germană, Florin Marin e unul dintre veteranii din România şi care nu a câştigat nimic în toată cariera lui. Probabil că Astra se va baricada în apărare şi va încerca să atace periculos, iar Steaua îşi va face jocul obişnuit, având un avantaj valoric“.

Alexandru Varninschi: „Am avut emoţii pentru că sunt stelist, dar atât. Pot să apreciez faptul că Steaua şi-a bătut joc de meciul cu Dinamo, iar eu, ca suporter, am fost extrem de dezamăgit. Mă aşteptam ca jucătorii să nu-şi bată joc de fotbal. Se putea o victorie la două goluri diferenţă de Dinamo. E bătaie de joc să nu dai pase, să nu vrei să marchezi“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Un caz „special”...

3 Cel mai negru scenariu pentru România...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 VIDEO Acest monstru este dovada vie a faptului că lumea n-a fost și nici nu va fi bună vreodată...