Adi Hădean, despre carambolul de pe A2: „E multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h”

Adi Hădean, despre carambolul de pe A2: „E multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h”

Chef Adi Hădean, care susţine că a parcurs de anul trecut de cel puţin 30 de ori pe sens autostrada A2, spune că de fiecare dată a reuşit să evite 3-4 accidente. Conducerea defensivă ar trebui să fie criteriu obligatoriu la examenul pentru permisul auto, alături de o expertiză medicală serioasă, e de părere Hădean.

„Autostrăzile din România sunt caramboluri şi tragedii pe cale să se petreacă, în permanenţă. În câte o zi, cineva trage paiul scurt. Din martie 2020 am parcurs A2 de cel puţin 30 de ori pe sens, la ore diferite şi în perioade diferite ale anului. La fiecare drum am reuşit (mulţam la Dumnezo, cum ar zice bunicu’) să evit 3-4 accidente, în principiu pentru că sunt foarte atent (posibil să fi şi avut noroc chior în câteva rânduri). E multă, multă prostie pe şosele, indiferenţă soră cu moartea, frustrări ce explodează la peste 100km/h. Dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice se obţine mult prea uşor, iar carambolul de azi de pe A2, la fel ca mai toate accidentele de circulaţie din ultimii 30 de ani, dau o măsură bună a corupţiei din sistemul în care se formează conducătorii auto. Conducerea defensivă ar trebui să fie criteriu obligatoriu la examenul pentru permisul auto, alături de o expertiză medicală (da, inclusiv la căpuţ) serioasă”, a scris Hădean pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...