Adrian Câciu, propus ministru al Finanţelor (fişă biografică)

Adrian Câciu, propus ministru al Finanţelor (fişă biografică)

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a depus, la 23 noiembrie 2021, la Parlament, lista Cabinetului PNL-PSD-UDMR şi programul de guvernare pentru care va cere votul de încredere al Legislativului. Adrian Câciu a fost propus ministru al Finanţelor.

Economistul şi analistul economic, Adrian Câciu, a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, cu o licenţă în Relaţii şi afaceri internaţionale, în 1997. A absolvit, de asemenea, un master în Managementul proiectelor de dezvoltare rurală şi regional, potrivit reţelei linkedin.com şi paginii sale de facebook.

S-a specializat în elaborarea şi promovarea unor politici de dezvoltare economică naţională şi europeană cu impact pozitiv asupra mediului antreprenorial din România, precum şi în analize economice raportate la situaţiile cu care economia României se confruntă, se mai arată pe pagina sa de facebook.

În anii 2017 şi 2018 a fost consilier superior şi director de cabinet la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, potrivit cdep.ro. AGERPRES/ (Documentare - Ionela Gavril; editor: Irina Andreea Cristea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?