Adrian Mutu a ajuns la trei victorii în patru etape ca antrenor al echipei clujene

Adrian Mutu a ajuns la trei victorii în patru etape ca antrenor al echipei clujene

CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 3-1 (2-1), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin marocanul Omar El Kaddouri (13), aflat la prima sa reuşită în Superligă, după o ieşire greşită a portarului Ionuţ Gurău.

Craiovenii au egalat prin belgianul William Baeten (40), cu un şut din voleu de la circa 18 metri, dar CFR a intrat în avantaj la pauză, graţie golului marcat de Daniel Bîrligea (45+3), din centrarea lui Philipp Otele, care a făcut o cursă frumoasă pe partea stângă.

Mijlocaşul croat Karlo Muhar (90+1) a închis tabela, cu un şut de la 16 metri. Clujenii au avut o mare ocazie în chiar minutul 5, prin Bîrligea, dar Radu Negru a respins din faţa porţii.

Adrian Mutu are trei victorii în patru etape ca antrenor al echipei clujene, două contra unor echipe pe care le-a pregătit, FC Voluntari şi FC U Craiova, iar una împotriva unei formaţii la care a jucat (Petrolul Ploieşti). Singurul eşec s-a petrecut în faţa altei echipe pe care a antrenat-o, Rapid.

FC U Craiova are o victorie şi patru eşecuri în ultimele cinci etape. În tur, CFR s-a impus cu 2-0.

FC U 1948 Craiova - FC CFR 1907 Cluj 1-3 (1-2), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova Au marcat: William Baeten (40), respectiv Omar El Kaddouri (13), Daniel Bîrligea (45+3), Karlo Muhar (90+1).

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Mihai Marius Marica (Bistriţa), Stelian Slabu (Braşov); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Andrei Antonie (Bucureşti)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB