Adrian Năstase: Grindeanu a greșit, dar a greșit și partidul; moțiunea de cenzură trebuia să treacă

Fostul premier Adrian Năstase consideră atât partidul, cât și fostul prim-ministru Sorin Grindeanu au greșit și că moțiunea de cenzură trebuia să treacă.

 "După părerea mea, Grindeanu a greșit, (...) dar a greșit și partidul pentru că (...) nu s-au ținut atunci ședințe de Birou Permanent. El nu era invitat săptămânal în ședințele de Birou Permanent să povestească ce are de gând, să comenteze cu ceilalți și să dispară eventualele tensiuni prin aceste discuții, eventual, în contradictoriu în ședințele din Kiseleff. Așa încât, prin lipsa de comunicare, s-a ajuns la lipsă de încredere, la crearea a două tabere distincte, fiecare cu o anumită clientelă, fiecare cu un anumit tip de sprijin", a spus Năstase, vineri, la Antena 3.

El a explicat însă că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu trebuia să treacă pentru că retragerea sprijinului politic pentru fostul premier trebuia să ducă la demisia acestuia.

"Eu fie că sunt președinte, fie că sunt soldat în partid, urmez o anumită decizie, chiar dacă nu îmi place. (...) La momentul la care s-a pus problema de a alege între Grindeanu, să spunem, opțiunea lui și formula de la partid, (...) eu n-am avut o problemă să spun că moțiunea de cenzură trebuie să treacă pentru că retragerea sprijinului politic pentru Grindeanu automat trebuia să ducă la demisia lui", a explicat fostul președinte al PSD.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…