Adrian Năstase: Grindeanu a greșit, dar a greșit și partidul; moțiunea de cenzură trebuia să treacă

Fostul premier Adrian Năstase consideră atât partidul, cât și fostul prim-ministru Sorin Grindeanu au greșit și că moțiunea de cenzură trebuia să treacă.

 "După părerea mea, Grindeanu a greșit, (...) dar a greșit și partidul pentru că (...) nu s-au ținut atunci ședințe de Birou Permanent. El nu era invitat săptămânal în ședințele de Birou Permanent să povestească ce are de gând, să comenteze cu ceilalți și să dispară eventualele tensiuni prin aceste discuții, eventual, în contradictoriu în ședințele din Kiseleff. Așa încât, prin lipsa de comunicare, s-a ajuns la lipsă de încredere, la crearea a două tabere distincte, fiecare cu o anumită clientelă, fiecare cu un anumit tip de sprijin", a spus Năstase, vineri, la Antena 3.

El a explicat însă că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu trebuia să treacă pentru că retragerea sprijinului politic pentru fostul premier trebuia să ducă la demisia acestuia.

"Eu fie că sunt președinte, fie că sunt soldat în partid, urmez o anumită decizie, chiar dacă nu îmi place. (...) La momentul la care s-a pus problema de a alege între Grindeanu, să spunem, opțiunea lui și formula de la partid, (...) eu n-am avut o problemă să spun că moțiunea de cenzură trebuie să treacă pentru că retragerea sprijinului politic pentru Grindeanu automat trebuia să ducă la demisia lui", a explicat fostul președinte al PSD.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

2 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

5 Analiză New York Times / De ce rata deceselor cauzate de COVID-29, în Germania, este mai scăzută față de alte s…

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară