Adrian Păun, prins în războiul din Israel. Are interzis să vorbească despre conflict. „Situația nu e prea bună”

Adrian Păun, prins în războiul din Israel. Are interzis să vorbească despre conflict. „Situația nu e prea bună”

Conflictul dintre Hamas și Israel se află la intensitate maximă, după ce palestinienii au infiltrat o mulțime de teroriști pe teritoriul statului inamic și au lansat mii de rachete în direcția Israelului. Războiul i-a prins pe doi jucători români în Țara Sfântă: extrema Adrian Păun joacă la Ihud Bnei Sakhnin, iar mijlocașul Antonio Sefer este legitimat la Hapoel Beer Sheva.

Adrian Păun joacă pentru Bnei Sakhnin. Foto Facebook

Adrian Păun a transmis un mesaj scurt, în care a dezvăluit că nu are voie să vorbească despre acest subiect, la cererea formației pentru care evoluează: „Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a scris fostul jucător de la CFR Cluj, pentru gsp.ro. Păun joacă pentru Bnei Sakhnin, cel mai de succes club de fotbal de etnie arabă din Israel.

Joi este programată, la Tel Aviv, partida din preliminariile Euro 2024 dintre Israel și Elveția, din grupa din care face parte și România. Meciul va fi cel mai probabil amânat sau mutat în Cipru. Deocamdată, competiția internă a fost întreruptă, federația anunțând că întâlnirile din etapa a șasea a campionatului nu se vor disputa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat