Adriana Săftoiu INSINUEAZĂ, în cartea sa, că Băsescu și Udrea se GIUGIULEAU, după program, în biroul PREȘEDINTELUI

Adriana Săftoiu INSINUEAZĂ, în cartea sa, că Băsescu și Udrea se GIUGIULEAU, după program, în biroul PREȘEDINTELUI

Poate că suntem noi tâmpiți și nu mai știm sensurile limbii românești. Dar cine citește acest fragment din cartea 'Cronică de Cotroceni' lansată recent de Adriana Săftoiu nu poate înțelege decât că Băsescu și Udrea își făceau de cap în biroul de la Cotroceni...

"După demisia Elenei Udrea, zilele s-au derulat într-un carusel al lamentării furioase. Se considera prostul satului, care pune botul la presiunea media", povesteşte Adriana Săftoiu despre Traian Basescu, furios că Udrea a fost nevoită să demisioneze.

Săftoiu subliniază că Udrea a plecat doar din calitatea oficială deținută la Cotroceni, nu și din viața președintelui, fiind o prezență constantă la el in birou.

"În birou, Elena Udrea stă pe acelaşi fotoliu ca şi înainte, deşi e demisionară din funcţia de consilier. Nu ştiu dacă îşi dă seama că ne dăm toţi seama când E.U. e în biroul lui. Se simte din ton, din felul în care ne vorbeşte. Nu sunt singura care remarcă această îmbăţoşare a lui în prezenţa ei. Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada", scrie Adriana Săftoiu in cartea sa.

Udrea venea aproape zilnic în biroul lui Băsescu, iar aceștia rămâneau seară de seară singuri acolo, iar angajații de la președinție plecau acasă.

"Partea bună a faptului că Elena îl vizita aproape zilnic pe Preşedinte era că nu ne mai solicită după o anumită oră", mai spune Adriana Săftoiu.

Însă atunci când un consilier era chemat în biroul președintelui, o putea vedea pe Udrea tronând în încăpere.

"Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului", a scris Adriana Săftoiu în cartea sa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi, cum zice omul ăsta?

5 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?