AEP vrea să cumpere servicii informatice pentru centralizarea voturilor la alegerile parlamentare

AEP vrea să cumpere servicii informatice pentru centralizarea voturilor la alegerile parlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) vrea să achiziționeze, printr-o licitație deschisă, "servicii de programare de software de aplicație pentru numărarea și centralizarea rezultatelor votării la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat, din anul 2016", potrivit unui anunț publicat pe SEAP marți.

Anunțul implică un contract de achiziții publice, AEP fiind interesată să cumpere "servicii de programare de software de aplicație ce se vor presta pentru realizarea sistemului de proceduri și instrumente software de prelucrare a datelor și editarea de rapoarte necesare centralizării rezultatelor votării pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului Parlamentului României".

Valoarea estimată a contractului este de 5.894.428 de lei, fără TVA, iar principala modalitate de finanțare este bugetul de stat, potrivit anunțului citat.

Contractul va fi atribuit prin procedura de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Durata contractului este de 6 luni de la data atribuirii sale.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iulie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor este 5 august, ora 18,00, se arată în anunțul publicat pe SEAP.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…