Aeroporturi internaționale din India, în alertă maximă după amenințări privind deturnarea unor avioane

Aeroporturi internaționale din India, în alertă maximă după amenințări privind deturnarea unor avioane

Aeroporturile internaționale din trei orașe indiene, Mumbai, Chennai și Hyderabad, au fost plasate duminică în alertă maximă de securitate după ce poliția a primit informații cu privire la o posibilă tentativă de deturnare a unor avioane, informează DPA, care citează oficialități indiene și informații din presa locală.

"Am sporit și am întărit patrulele și controlul la toate cele trei aeroporturi", a declarat O.P. Singh, director general al Forței Centrale de Securitate a Industriei (CISF), care supervizează securitatea aeroportuară.

Alerta a fost dată după ce poliția din Mumbai a primit informații privind o posibilă tentativă de deturnare a unor aparate de zbor, a transmis postul de televiziune NDTV.

Tuturor companiilor aeriene li s-a cerut să fie extra-vigilente și să evite procedurile de check-in făcute pe ultima sută de metri, a declarat Singh. "Pasagerilor li s-a cerut să coopereze și la toate cele trei aeroporturi au fost trimiși câini dresați pentru detectarea drogurilor și a explozibililor", a adăugat oficialitatea indiană.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...