Agenția Medicamentului din Danemarca: Daneza care a murit după ce a primit vaccinul AstraZeneca a avut simptome „foarte neobișnuite”

Agenția Medicamentului din Danemarca: Daneza care a murit după ce a primit vaccinul AstraZeneca a avut simptome „foarte neobișnuite”

Daneza de 60 de ani care a murit din cauza unui cheag de sânge după ce a primit vaccinul contra Covid-19 al AstraZeneca a avut simptome ”foarte neobișnuite”, a transmis Agenția Daneză a Medicamentului, duminică seară, transmite Reuters.

Potrivit agenției, femeia a avea un număr scăzut de trombocite și cheaguri și în vasele de sânge mici și în cele mari, precum și hemoragii. Campaniile europene de vaccinare au fost afectate în ultimele săptămâni de informații privind tromboze la persoane imunizate cu produsul AstraZeneca.

Agenția europeană a Medicamentului a spus că nu există niciun indiciu că acestea au fost provocate de vaccinare, poziție susținută și de Organizația Mondială a Sănătății.

Duminică, AstraZeneca a spus că a verificat datele de siguranță la 17 milioane de persoane cărora le-a fost administrat vaccinul său, fără a descoperi indicii ale unui risc crescut de apariție a cheagurilor de sânge.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...