Ajunsă pe drojdie, Laurette, o fostă a lui Țiriac, s-a apucat de OnlyFans

Ajunsă pe drojdie, Laurette, o fostă a lui Țiriac, s-a apucat de OnlyFans

Mulatra Laurette, despre care s-a spus că ar fi avut o relație cu Ion Țiriac, după ce au fost surprinși împreună pe Litoral, și-a încercat norocul în afaceri și a deschis un salon de masaj pentru care a căutat sprijin financiar inclusiv la ”Imperiul Leilor”.

Afacerea nu a avut succes, drept pentru care ea a căutat o altă metodă prin care să facă bani, și a ales varianta de a-și deschide cont pe OnlyFans, site destinat adulților.

Pentru a intra în intimitatea ei, amatorii de senzații tari trebuie să plătească lunar 20 de dolari.

”Contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt poze absolut normale, nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus Laurette pentru Spynews.ro.

Susține că este prietenă cu Ion Țiriac

După ce s-a vehiculat că Ion Țiriac ar fi ajutat-o cu o mașină de 100.000 euro pentru noul clip, Laurette a explicat natura relației ei cu milionarul român.

”Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere.

Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! Este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a declarat bruneta pentru ciao.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat