Al doilea campion brazilian de jiu-jitsu, împușcat mortal. Două crime identice, la două luni distanță!

Al doilea campion brazilian de jiu-jitsu, împușcat mortal. Două crime identice, la două luni distanță!

Sportivul brazilian Thayna Higor, triplu campion mondial de para-ju jitsu, a fost împuşcat mortal într-un restaurant din Praia Grande, pe litoralul statului Sao Paulo. Moartea lui Higor, 25 ani, a fost confirmată de Federaţia braziliană de Ju Jitsu.

Campionul Thayna Higor a fost ucis în Brazilia. Foto Mundodeportivo

În incidentul provocat de un individ neidentificat miercuri noaptea, care a început să tragă la întâmplare în oamenii dintr-un restaurant, a mai fost o altă victimă, un bărbat de 67 ani. Agresorul a fost arestat de poliţişti după ce a fugit de la locul crimei şi s-a refugiat într-un alt restaurant, unde a luat ostatici înainte de a se preda, potrivit Secretariatului de Securitate Publică din Praia Grande.

Higor, care concura ca para-sportiv din 2010 din cauza unei probleme fizice care îi limita mişcarea braţului stâng, dar care a concurat şi printre persoane fără dizabilităţi, a fost triplu campion al Braziliei şi triplu campion mondial la categoria sa.

În urmă cu două luni un alt sportiv legendar fusese ucis în același mod!

Moartea acestuia a survenit la două luni după ce un alt luptător brazilian, Leandro Lo, una dintre cele mai mari figuri ale lumii în jiu-jitsu şi de opt ori campion mondial al acestei arte marţiale, a fost ucis, de asemenea împuşcat, de un bărbat cu care s-a certat la o petrecere în Sao Paulo, cel mai mare oraş din Brazilia.

În acest caz, criminalul, un poliţist care nu era de serviciu şi nu purta uniforma, şi el practicant de jiu-jitsu, a fost identificat de camerele de securitate şi arestat a doua zi după comiterea crimei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...