Al treilea Golden Buzz la Românii au talent. O tânăra talentată a lăsat-o pe Andra cu ochii în lacrimi

Al treilea Golden Buzz la Românii au talent. O tânăra talentată a lăsat-o pe Andra cu ochii în lacrimi

Ana Nuță are 20 de ani și cântă în biserică încă de la o vârstă fragedă. Viața ei nu a fost deloc ușoară, deoarece tatăl ei a decedat când ea era doar un bebeluș. Această încercare grea a făcut-o să se apropie din ce în ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovnicească, conform ProTV.

Foto: https://www.protv.ro/

La început, mama ei nu a susținut-o în aspirațiile ei muzicale. Dorea ca Ana să devină învățătoare și să urmeze aceeași meserie ca a ei. Ana a încercat să o asculte și s-a înscris la un liceu pedagogic timp de doi ani, dar experiența nu i-a fost pe plac deloc. Cu toate acestea, când a reușit să o convingă pe mama ei să o lase să-și urmeze pasiunea, a izbucnit pandemia.

Ana a venit la Românii au talent pentru a arăta tuturor talentul ei muzical, harul primit de la Dumnezeu. Prestația ei artistică a făcut-o pe Andra să izbucnească în lacrimi și să apese pe Golden Buzz.

Este un moment unic la Românii au talent. Atât de multă emoție într-un moment n-am mai simțit. Mi-a plăcut enorm! Ești foarte talentată, iar dacă astăzi ai vrut să pui o cărămidă la ceea ce vrei să faci, ai pus mai mult decât o cărămidă! Ai ridicat un adevărat etaj. Ne-a plăcut foarte mult și îți doresc mult succes”, a spus Bobonete, vizibil emoționat.

Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare, mare grijă de el. Atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas e să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton”, a spus Andra înainte de a apăsa pe Golden Buzz.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat