ALARMĂ! Dragnea a plecat din nou în vacanță deși s-a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului!

ALARMĂ! Dragnea a plecat din nou în vacanță deși s-a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului!

Alarmă! Dragnea a plecat din nou în vacanță deși s-a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului! Ceva coc ei! Liviu Dragnea a plecat din nou în vacanță, anunță Antena 3! Anunțul vine după ce președintele PSD a participat, luni, la o ședință a coaliției de guvernare, însă a refuzat să facă declarații la finalul acesteia.

UPDATE/Dragnea si-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor lui Florin Iordache, de marti pana vineri
Liviu Dragnea si-a delegat atributiile de presedinte al Camerei Deputatilor, de marti pana vineri, vicepresedintelui acestui for, Florin Iordache, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

"In perioada 8-11 august, atributiile presedintelui Camerei Deputatilor vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor", se arata in decizia Camerei Deputatilor semnata de Liviu Dragnea si publicata luni in Monitorul Oficial.

Şedinţa săptămânală a coaliţiei de guvernare PSD-ALDE a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. 

Printre subiectele dezbătute la ședință s-au numărat și necesitatea convocării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, dar şi modificarea legii în sensul interzicerii reangajării la stat a pensionarilor.

 La şedinţă au participat, pe lângă liderii coaliţiei, premierul Mihai Tudose, câţiva dintre miniştri - Mihai Fifor, Carmen Dan, Toma Petcu, Graţiela Gavrilescu -, dar şi primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

Dealtfel, scârba de Tăriceanu s-a  arătat deranjat de o întrebare a unei jurnaliste, la finalul şedinţei Coaliţiei de guvernare.

Tăriceanu a ieşit singur la declaraţii după şedinţă, iar Dragnea a refuzat să stea de vorbă cu presa. Întrebat de ce nu a ieşit să discute cu presa împreună cu preşedintele PSD, Tăriceanu s-a încruntat şi a răspuns nervos: "Nu vi se pare că e o întrebare anormală?"




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”