ALARMĂ Dăncilă a numit o conservă SIE în fruntea Departamentului pentru armamente din Ministerul Apărării, cel care gestionează licitațiile!

ALARMĂ Dăncilă a numit o conservă SIE în fruntea Departamentului pentru armamente din Ministerul Apărării, cel care gestionează licitațiile!

ALARMĂ Dăncilă a numit o conservă SIE în fruntea Departamentului pentru armamente din Ministerul Apărării, cel care gestionează licitațiile! Premierul Viorica Dăncilă l-a numit vineri pe Doru Frunzulică, fost europarlamentar PSD, în funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru armamente din Ministerul Apărării, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Frunzulică îl înlocuiește astfel pe Andrei Ignat, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Dăncilă confirmă încă o dată ce-am scris noi acum o lună, că este marioneta SIE. Și miza menținerii sale ilegitime la putere sunt marile contracte de armament:  EXPLOZIV Dăncilă, marioneta SIE! Contractele militare, miza menținerii ilegitime la putere a acestei imbecile! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

 Doru Frunzulică (60 de ani) a fost europarlamentar (fost coleg cu Viorica Dăncilă) și deputat în Parlamentul României din partea PSD. Este absolvent al Facultății de Electronică şi Telecomunicaţii (Politehnica Bucureşti), are un doctorat în economie la ASE București și a absolvit mai multe cursuri în zona de securitate (Colegiul de Studii Strategice şi Economia Apărării, Centrul European pentru Studii de Securitate George C. Marshall – Germania, Curs – „Intelligence & Democracy” – Monterey, SUA, DEA Cursuri postuniversitare în „ştiinţe politice şi economice” – Universitatea Europei, Paris).

Frunzulică a fost angajatul lui George Constantin Păunescu, care l-a numit director la ITIA, o fostă societate aflată sub patronajul DIE și preluată de GCP după 1990.

Departamentul pentru armamente este o instituție-cheie în gestionarea marilor contracte de tehnică militară, organizând licitațiile și celelalte proceduri de achiziție.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

3 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…