EXPLOZIV Dăncilă, marioneta SIE! Contractele militare, miza menținerii ilegitime la putere a acestei imbecile! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

EXPLOZIV Dăncilă, marioneta SIE! Contractele militare, miza menținerii ilegitime la putere a acestei imbecile! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Risc Seismic

EXPLOZIV Dăncilă, marioneta SIE! Contractele militare, miza menținerii ilegitime la putere a acestei imbecile! Amănunte CUTREMURĂTOARE! 

Vorbim despre zeci de miliarde de euro! Și nu vorbim despre latura corectă a SIE, ci despre zona sa gri, ocultă...

Demiterea secretarului de stat în Ministerul Apărării Andrei Ignat, omul care a făcut jocurile lui Dragnea în afacerea achiziționării corvetelor, afacere de peste un miliard de euro, scoate la iveală noile „orientări” de la vârful Guvernului condus de Viorica Dăncilă, care, spun sursele noastre, se află în acest moment sub influența unor personaje dubioase, crescute și ascensionate sub pălăria SIE. 

Care, pe lângă Guvern, și-a înfipt oameni chiar și la vârful PSD! Sursele noastre spun că numirea de către Dăncilă a Rodicăi Nassar, ex-DIE/SIE în funcția-cheie de secretar general al partidului nu este deloc întâmplătoare! Din CV-ul Rodicăi Nassar: 1985 - 1990 - director Firma E.T.C.O. Ltd. Beirut-Liban... Ca tot românul, nu?

Urmată la scurt timp de o nouă numire dubioasă de consilier al premierului în persoana lui Anton Pisaroglu. Personaj plin de umbre, venit din zona gri a ulilor care sunt gata să-și înfigă ciocurile în cadavrul unei țări paralizate de corupție. 

Pisaroglu a fost rugbyst de performanță, după care a lucrat ca șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, potrivit Profit.ro. Ulterior, a devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

Anton Pisaroglu va fi consilier onorific pentru relații internaționale.

Profit.ro i-a făcut un portret amănunțit lui Pisaroglu, în urmă cu câteva luni, într-un articol intitulat: Ce afaceri pun pe picioare la București un ofițer NSA și Pentagon, fost partener cu Elliott Broidy, cel care l-a dus pe Dragnea la Trump, un lobbyst american specializat pe Rusia și un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa.

De aici aflăm că este foarte apropiat de Alan Blaine Stone, ofițer al National Security Agency (NSA), fost CEO al firmei Circinus Defense LLC, la care a fost partener cu fundraiserul Elliott Broidy.

Stone a ieșit din acționariatul Circinus anul trecut și-a înființat o firmă în București de intelligence Stone Strategic Solutions SRL, unul dintre partenerii săi fiind noul consilier al premierului. 

Potrivit informațiilor Profit, Anton Pisaroglu (35 ani) a lucrat la mai multe firme pe zonele de securitate și comunicare, inclusiv la cele ale lui Dobrescu, un controversat om de afaceri, membru al celebrului Grup de la Monaco. De asemenea, a lucrat la Firma Washington East West Political Strategies, firmă de consultanță înființată de Marshall Comins, care este și el partener la firma Stone Strategic Solutions SRL.

Marshall Comins este consultant, cu experiență în business-urile și campaniile electorale din Rusia. Anton Pisaroglu și Marshall Comins au înființat anul trecut H5 World Strategies SRL, firmă de comunicare și consultanță, care se laudă cu multe campanii de succes în România, Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Polonia, Japonia, Rusia, Ucraina, Georgia, Kazahstan, Nigeria, Burkina Faso, Zimbabwe, Camerun, Cambodgia, Franța, Monaco și Azerbaidjan. H5 Strategies oferă și softuri de campanie politicienilor, inclusiv aplicații prin care pot interacționa cu electoratul, mai scrie Profit. H5 are și un blog pe platforma Adevărul, ziar deținut de Cristian Burci, despre care G4media.ro spune că ar avea legături cu Circinus.

Așa ajungem la Cristian Burci, noul consultant din umbră al premierului României, Viorica Dăncilă

Tot o conservă a DIE/SIE, din tinerețe. 

Legătura dintre Broidy și Burci

Circinus, compania deținută de Elliot Broidy, a pregătit în noimbrie 2017 un acord cu un producător de film stabilit la București, Steve Loglisci, în calitate de persoană privată, și cu Celeran Ventures SA, o companie înregistrată în Insulele Virgine pentru a face lobby în România în vederea câștigării de contracte, însă nu e clar dacă acest acord a fost încheiat efectiv sau a rămas în stadiul de draft.

Potrivit draftului de acord, Loglisci și Celeran Ventures urmau să primească un anumit procent din contractele obținute pentru Circinus. Celeran Ventures SA este o companie înregistrată în insulele Virgine. Pe site-ul companiei, Cristian Burci figurează ca președinte, iar CEO esteDan Belcea.

Potrivit surselor G4Media.ro, reprezentanții Circinus se pregăteau intens încă din toamna anului 2017 să intre pe ultima turnantă în ce privește contractul C4ISR. Potrivit unor specialiști din piață, doar programul pilot se ridică la 180 de milioane de euro, întregul proiect fiind evaluat lacirca 2 miliarde.

Dată fiind miza financiară majoră a întregului proiect, Elliot Broidy ar fi inițiat o campania intensă de lobby atât pe lângă oficiali americani, inclusiv pe lângă ambasadorul Hans Klemm, dar a căutat să ajungă și la oficiali români, între care ministrul Apărării de atunci Adrian Țutuianu, secretarul de stat Florin Vlădică, ministrul Economiei de atunci Mihai Fifor și directorul SRI, Eduard Helvig.

Potrivit surselor G4Media.ro, competitorii pentru realizarea acestui proiect se limitează la două companii: Circinus și Interactive Systems.

Interactive Systems & Business Consulting, S.R.L este o companie controlată de Iulian Herșcovici și Radu Lupu (50-50). Compania se prezintă drept furnizor de sisteme de informații și comunicare în domeniul apărării.

Primele detalii apar în presa americană

Mcclatchydc.com a dezvăluit pe data de 27 martie 2018 că a intrat în posesia unui draft de acord potrivit căruia Circinus ar fi fost dispusă să plătească unei companii, având legătură cu omul de afaceri Cristian Burci și cu producătorul de film Steve Logiscli, un procent din orice afacere care ar fi ajutat Circinus să-și securizeze poziția în România, Bulgaria, Croația sau Azerbaijan.

Acordul n-ar fi fost nicidată formalizat, potrivit unei persoane care cunoaște afacerile Circinus citată de Mcclatchy, iar Circinus nu ar fi câștigat încă contracte în România. Publicația americană îl descrie pe Burci drept unul dintre cei mai bogați oameni din România, cu afaceri între altele în media și transporturi. Burci a fost investigat în 2016 de procurori într-un dosar de evaziune fiscală.

Mcclatchy mai scrie că Burci și Broidy au participat împreună la un eveniment în Washington împreună cu Fifor, oficialul român pe care Broidy spera că senatorul republican Ed Royce îl va contacta în numele Circinus. Burci îl cunoaște pe Steve Loglissci de multă vreme.

El este fratele lui David Loglisci, fostul contabil-șef al fondului de pensii din New York și unul dintre oficialii implicați într-un scandal din 2009 privind acest fond (Broidy a pledat vinovat în acest caz).

Lobby agresiv în America și România

Potrivit McClatchydc.com, Circinus ar fi mizat inclusiv pe sprijinul departamentului de comerț, al ambasadei SUA la București și al unor congresmani pentru a-i face lobby pe lângă autoritățile de la București.

Publicația americană susține că Elliot Broidy, unul dintre fundraiserii importanți ai lui Donald Trump, a căutat ajutor la Comitetul pentru Afaceri Externe din Congresul american și la lobbyistului Rick Gates, un personaj-cheie în investigația privind influența Rusiei în alegerile din 2016, în timp ce compania lui Broidy specializată în afaceri în zona armatei încerca să câștige contracte în România, scrie publicația americană McClatchydc.com.

Potrivit sursei citate, Broidy a încercat să se folosească de o vizită efectuată în august 2017 în România de Ed Royce (senator republican de California), care prezidează Comitetul pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentanților, pentru a ajuta compania Circinus să câștige încrederea câtorva parteneri politici controversați din București, potrivit unor emailuri și documente primite de McClatchy.

O conservă SIE, noul GURU din guvern! A făcut școala elementară în Germania, între 1974 și 1978!!!  
 
O conservă SIE, noul GURU din guvern! A făcut școala elementară în Germania, între 1974 și 1978!!! Ce grad o avea în SIE? Acesta este „statul paralel”, dragi români! Se numește Costin Mihalache, și este șeful reînființatei Cancelarii a prim-ministrului.  Absolvent al Academiei de Poliție, al unei Universități din China și al Colegiului Național de Apărare, fost consilier la o firmă din Teleorman, fost șef la CNADNR și la CFR. Se spune despre el că ar fi fiul fostului șef al Securității Teleorman! Conform ultimelor informații care circulă în piață, Mihalache ar fi preluat butoanele de la telecomanda care-o acționează pe Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit la sfârșitul lunii februarie, printr-o decizie, pe Costin Mihalache în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru.

CV-ul lui Costin Mihalache:

Potrivit propriului CV, Costin Mihalache vorbește fluent trei limbi străine – chineză, germană și engleză. El a studiat, în perioada 1990 – 1994, la Facultatea de Drept a Academiei de Poliție, absolvind specializarea Științe juridice, secția cercetări penale.

În anul imediat următor absolvirii Academiei de Poliție, Mihalache a început în China studiul limbii și literaturii chineze la Universitatea de Limbă și Literatură Chineză din Beijing. Studiile din China s-au încheiat după patru ani cu o diplomă de atestare.

În 2008 el a obținut o diplomă de participare la modului Terorismul  internațional și probleme de securitate în societatea noastră, organizat de Institutul Diplomatic Român.

După alte câteva cursuri urmate în țară și străinătate, Costin Mihalache face, în 2012, un master la SNSPA, specializarea Puterea executivă și Administrația Publică, iar un an mai târziu urmează cursul de Securitate și bună guvernare organizat de Colegiul Național de Apărare.

În ceea ce privește experiența profesională, Mihalache a lucrat în anii 90 la Întreprinderea de Comerț Exterior, la Ministerul Apărării Naționale (consilier relații externe și protocol), la Ministerul de Externe (prim-colaborator al ambasadorului și consul la Beijing). Din 2009 până în 2010 a fost consilier la o firmă de producție și distribuție de produse alimentare din Alexandria, Teleorman, apoi director general al companiei Plastidrum.

A fost membru în consiliul de conducere al Casei româno-chineze și consilier pentru relația cu China la Uniunea generală a industriașilor.

În ianuarie 2013 este numit consilier de stat în Guvernul Ponta, iar în august același an este numit șef la CNADNR și copreședinte al comitetului consultativ România – China pentru lucrări de infrastructură de transport. Începutul lui 2014 îl prinde în poziția de secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului cu atribuții de coordonare a Transgaz și Transelectrica.

În februarie 2019, Costin Mihalache a fost numit director general al CFR SA, iar pe 1 martie, șeful Cancelariei prim-ministrului, reînființate.


Elliot Broidy


Anton Pisaroglu





Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...