ALARMĂ Dragnea a pornit jihadul anti-UE! Democrația din România, în colaps!

ALARMĂ Dragnea a pornit jihadul anti-UE! Democrația din România, în colaps! Azi, ne-au condamnat pe toţi la moarte. Dragnea a pornit jihadul anti-UE, scrie jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu pe Ziaristii.com. Parafrazez un film celebru pentru a descrie atacul produs astăzi la adresa Uniunii Europene şi a României pro-UE, prin două lovituri incredibile:

- Anchetarea procurorilor care au început ancheta în cazul 10 august şi care au ajuns foarte aproape de Carmen Dan şi Liviu Dragnea

- Decizia CNA de a sancţiona un post TV (care ulterior, speriat că va fi preluat de Daddy, a făcut compromisul de a-i bloca pe cei mai duri jurnalişti anti-Ciumă).

Cele două acte publice sunt DECLARAŢII de război faţă de UE. De ce? Pentru că toate organismele comunitare importante ne-au cerut să STOPĂM atacurile la adresa justiţiei. Iar libertatea de exprimare este o valoare sfântă a democraţiei europene.

Culmea, cele două agresiuni – la adresa unei puteri în stat (JUSTIŢIA) şi la adresa „celei de-a patra puteri” (presa liberă, una nescrisă, dar implicită în democraţie) –  se petrec la doar câteva zile după ce liderii UE veneau în România să ne încurajeze să rămânem pe calea legii şi a democraţiei. Dar şi în ziua în care, azi, Viorica Dăncilă vorbea la Strasbourg despre cum va aranja ea treburile în Uniune, prin preşedinţia rotativă. Ipocrizie e puţin spus. Se vedea pe faţa ei, a lui Carmen Dan (aflată în spate), că ele şi celelalte marionete rămase în ţară să execute ordinele lui Dragnea (scufundat prin nu ştim ce oceane) merg înainte cu jihadul anti-Europa.

Liviu Dragnea e în spatele acestor două „nucleare” anti-democraţie, de azi. Dirijează de la distanţă ofensiva, pentru că a fost nevoit să-şi ia zborul din ţară din cauză că Juncker, Tusk, Tajani&co. n-au vrut să-l vadă la faţă, în Ateneul Român şi în alte săli. E total INDEZIRABIL pentru UE, SUA, Planeta Pământ. E compromis definitiv, însă nu şi în România.

Căci cu toate astea, iată şi azi, deţine încă oameni din statul român sub control direct, care sunt capabili să treacă la fapte anti-europene, anti-libertate, anti-Occident. Care, pe banii cetăţenilor, sunt dispuşi să servească un regim ce vrea să scoată România din UE şi s-o ducă a fundul pământului. Cum de au ajuns atât de prizonieri alde Dăncilă, Carmen Dan, Tudorel Toader, Netejoru, jandarmi, poliţişti, e un semn de întrebare dar şi unul de mare slăbiciune.

Azi, dar nu e singura zi, România a făcut un pas mare în afara Europei. Şi e doar începutul.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing