Alba: Amenzi de 40.000 de lei, aplicate pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr.3

Amenzi totale de 40.000 de lei au fost date în Alba de echipaje mixte de poliţişti şi poliţişti locali pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr. 3, care au aplicat un număr de 89 de sancţiuni contravenţionale, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Instituţia Prefectului.

"În ultimele 24 de ore, 267 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi 42 poliţişti locali au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 910 persoane, iar începând cu ora 12,00 (miercuri - n.r.), echipaje mixte de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au efectuat o acţiune pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020. Ca urmare a acţiunii au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 40.000 lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr. 3 din 2020", a transmis Instituţia Prefectului judeţul Alba.

Potrivit sursei citate, la rândul lor, 124 efective ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, angrenate în misiuni de combatere şi prevenire a epidemiei de coronavirus, au aplicat 12 sancţiuni, respectiv 6 avertismente şi 6 amenzi contravenţionale. Dintre acestea, 11 sancţiuni au fost acordate pe raza municipiului Sebeş, iar un avertisment în comuna Şugag.

În altă ordine de idei, la nivelul judeţului Alba se află joi în carantină 143 persoane, faţă de 101 cu o zi înainte, şi 1.690 izolate la domiciliu, faţă de 1.572 miercuri. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…