Alba: Bărbat reţinut după ce câinii săi au muşcat o persoană; animalele, plasate într-un adăpost

Alba: Bărbat reţinut după ce câinii săi au muşcat o persoană; animalele, plasate într-un adăpost

Un bărbat din oraşul Ocna Mureş a fost reţinut de poliţişti după ce câinii săi au muşcat un localnic, victima necesitând 11 - 12 zile de îngrijiri medicale, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 10 decembrie 2021, poliţiştii din Ocna Mureş au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 44 de ani, din Ocna Mureş, care este cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 3 decembrie 2021, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureş împreună cu cei doi câini ai săi, nu i-ar fi supravegheat şi nu ar fi luat măsuri pentru prevenirea unui atac, împrejurare în care câinii au muşcat un bărbat, de 52 de ani, din Ocna Mureş. În urma leziunilor suferite, potrivit constatărilor medico - legale, victima are nevoie de 11 - 12 zile de îngrijiri medicale", se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au plasat cei doi câini într-un adăpost. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria