Alba: Femeia care şi-a omorât fostul iubit, arestată preventiv

Alba: Femeia care şi-a omorât fostul iubit, arestată preventiv

O femeie de 33 de ani, din Blaj, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a aplicat fostului său concubin, de 24 de ani, mai multe lovituri cauzatoare de moarte , a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

"În fapt, s-a reţinut că, în data de 14.09.2021, în jurul orelor 06,30, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatei din municipiul Blaj, judeţul Alba, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, inculpata i-a aplicat victimei, fostul său concubin, în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu un par din lemn şi alte obiecte contondente, în zona capului şi a corpului, cauzându-i acesteia leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanţa spre Spitalul Municipal Blaj", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Femeia a fost reţinută, iar miercuri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a acesteia pe o perioadă de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba - Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Aceştia aveau doi copii. AGERPRES/ (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...