Alba: Premierul Orban a dat cartea de vizită unei persoane care l-a abordat în mod repetat

Alba: Premierul Orban a dat cartea de vizită unei persoane care l-a abordat în mod repetat

Premierul Ludovic Orban, aflat duminică la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat în mai multe rânduri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizită, spunându-i că vor putea discuta oricând despre ceea ce acesta doreşte, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Naţională .

"Oricând doriţi, vă las mobilul meu şi mail-ul, putem să abordăm orice temă doriţi dumneavoastră. Rugămintea mea, în schimb, este să nu folosiţi această ocazie, care e sărbătoare naţională, pentru a, cum să spun, pentru a da naştere unor discuţii care ...", i-a spus premierul bărbatului care a încercat să-l abordeze în mai multe rânduri în timp ce Ludovic Orban trecea prin mulţime, discutând cu oameni care doreau să-i strângă mâna sau să se fotografieze cu el.

Bărbatul i-a cerut şefului Guvernului să se ţină "de cuvânt" cu ceea ce PNL a promis.

"Puneţi în aplicare ceea ce aţi promis? Noi avem încredere mare", i-a transmis bărbatul premierului.

Însoţit de miniştrii Agriculturii şi Economiei, Adrian Oros şi, respectiv Virgil Popescu, participă duminică la manifestările festive desfăşurate de Ziua Naţională la Alba Iulia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...