Alege superputerea Apple!

Alege superputerea Apple!

Pentru pasionații de gadgeturi și fani ai sistemului de operare iOS, Apple a lansat iPhone 14. Pe lângă smartphone, Apple lansează și noile Apple Watch (Apple Watch series 8, Apple Watch SE și Apple Watch Ultra), o pereche nouă de căști True wireless AirPods Pro, dar și o actualizare pentru Apple Fitness+.

iPhone 14

Noua lansare de la Apple cuprinde o gamă completă de iPhone: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 are un ecran de 6,1 inchi, două camere și vine cu 5 opțiuni de culoare: Blue, Purple, Midnight, Starlight, Red. Noul smartphone iPhone 14 poate recunoaște un accident grav de mașină. Chiar dacă te afli într-o zonă fără acoperire sau Wi-Fi, acesta poate apela serviciul de urgență prin intermediul satelitului și contactele tale setate pentru apelarea în caz de urgență.

iPhone 14 Pro

Proiectate să reziste, noile iPhone 14 Pro sunt prevăzute cu o sticlă de protecție Ceramic Shield, cea mai rezistentă sticlă pentru smartphone, și carcasă din oțel inoxidabil de calitate chirurgicală.

Cu ajutorul camerei de 48 MP poți realiza cele mai uimitoare poze, iar detaliile peisajelor surprinse te vor lăsa fără cuvinte. Care culoare ți se potrivește? Deep Purple, Gold, Silver sau Space Black?

iPhone 14 Plus și iPhone 14 Pro Max

Dacă ți-ai dorit un telefon cu o autonomie mare a bateriei, atunci iPhone 14 Plus te va cuceri. Ai până la 26 de ore durată de funcționare (folosit în mod obișnuit) sau până la 20 de ore cu redarea video activată. În plus, ai cea mai înaltă calitate a imaginii și a videoclipurilor, un ecran de 6.7 inchi, o capacitate de stocare de până la 1 TB și o memorie RAM de 6 GB pentru modelul iPhone 14 Pro Max.

iPhone 13

Lansat anul trecut, dar popular și în prezent, iPhone 13 a venit cu o tehnologie nouă, cu un sistem avansat de camere, baterie puternică și un design elegant, rezistent la apă. Autonomia senzațională a bateriei a cucerit fanii Apple.

Care au fost punctele forte pentru iPhone 13?

Combinația perfectă între estetică și funcționalitate, cel mai rapid cip de smartphone și calitatea desăvârșită, specifică brandului Apple. iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro sau iPhone 13 Pro Max au fost create pentru a răspunde nevoilor și dorințelor utilizatorilor de smartphone-uri.

iPhone 13 a cucerit prin minimalism, eleganță premium și performanță, iar iPhone 13 Pro a venit cu un upgrade al sistemului de camere și cipul ultra rapid A15 Bionic. Cu ajutorul acestui upgrade pentru hardware și software, utilizatorii iPhone au putut realiza fotografii macro și observa toate detaliile, chiar și pe timp de noapte.

O altă noutate a fost și focalizarea dinamică a subiectului din cadru. În timpul realizării unui video cu mai multe persoane, senzorul special detectează mișcarea și mută focusul pe subiectul activ, pentru a te ajuta să ilustrezi mult mai creativ un video.

Airpods

În comparație cu AirPods Pro, noile AirPods Pro 2 și AirPods 3 dispun de un cip avansat, proiectat de Apple. Conexiunea wireless nu a fost niciodată mai rapidă, de 2 ori mai rapidă pentru comutarea între dispozitive și apeluri. Acestea sunt prevăzute cu un amplificator personalizat, dar și un driver, astfel încât să te poți bucura de sunete clare și bass puternic. Printr-o singură atingere poți controla melodiile pe care le asculți sau pentru a le întrerupe, atunci când intră un apel.

Apple Watch

Diferențe între Apple Watch Ultra și Apple Watch Series 8

Pentru cei cu o viață activă, Apple a lansat Apple Watch Ultra un ceas care rezistă și în cele mai grele condiții. Maraton, scufundări sau alte sporturi extreme? Carcasa ceasului este realizată din titan de cea mai bună calitate, rezistent la coroziune, iar geamul din safir plat protejează ecranul în timpul activităților extreme. De asemenea, ai baterie până la 36 de ore cu o singură încărcare, iar modul de economisire îți asigură până la 60 de ore de funcționare.

Apple Watch Series 8 aduce multe schimbări în partea de hardware, rezistență la șocuri și baterie cu încărcare foarte rapidă. Alege culoarea care ți se potrivește: roșu, albastru, argintiu sau auriu! Starea ta de sănătate este mult mai bine monitorizată, la fel și somnul. Noul Apple Watch Series 8 îți poate salva viața atunci când te afli în pericol și poate notifica serviciul de urgență și contactele tale.

Noutățile de la Apple pot fi găsite la precomandă. Alege produsele care îți dau superputerea Apple!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria