Alege vacanța de vis în 2022

Alege vacanța de vis în 2022

Un An Nou, rezoluții noi, planuri de vacanță. Ultimii doi ani ne-au limitat zilele de vacanță și mulți au renunțat să aleagă destinații exotice, ori au ales destinațiile clasice: Grecia, Turcia sau România. Am învățat cum să trăim cu pandemia și frica de a călători s-a diminuat. Poți călători în siguranță, poți alege asigurări speciale pentru cazul în care te îmbolnăvești înainte de vacanță, și astfel nu pierzi vacanța sau banii.

Unde ți-ar plăcea să călătorești? Îți plac aventurile sau vacanțele în care te poți relaxa? Recompensează-te pentru tot ce ai realizat și nu mai amâna vacanța mult visată. În funcție de bugetul tău alege locația care să-ți aducă bucurie și să-ți încarce bateriile pentru 2022.

Maldive

Cunoscute pentru frumusețea plajelor cu nisip fin, zile însorite tot timpul, cer clar care se reflectă în apele turcoaz, dar și scuba diving pentru a putea vedea cele mai frumoase colonii de pești, Maldive rămâne locul cel mai dorit pentru toate vârstele și promite luxul la preț accesibil.

Dacă dorești să-ți petreci timpul rămas după plajă într-un mod plăcut, poți alege unul din cele mai populare puncte de atracție din Maldive: Insula Meeru sau Maalefushi pentru snorkeling și pentru cele mai frumoase flori, Moscheea Vinerea Mare pentru istorie, iar dacă ești în luna de miere, admiră apusurile de soare romantice și apoi cinează într-un restaurant subacvatic. 

Maldive, răsfăț pentru minte trup și suflet!

Zanzibar

A doua destinație foarte apreciată de turiștii români, care te duce cu gândul la apele turcoaz, nisipul alb, palmieri sub care poți savura un cocktail cu fructe exotice, poze instagramabile, un paradis în Oceanul Indian.

Dacă vrei să vizitezi mai multe obiective turistice, poți începe cu Stone Town - supranumit și orașul sultanilor, centrul istoric al Zanzibarului. Nu rata Bazarul Darajani pentru suveniruri, condimente și o varietate de suveniruri tradiționale. 

Zanzibar este destinația perfectă și pentru iubitorii sporturilor nautice: kitesurfing, scuba, snorkeling.

Gustă din preparatele tradiționale și relaxează-te pe nisipul fin, la umbra cocotierilor. Bucură-te de activitățile în aer liber, de arta și cultura locală, de plajele spectaculoase.

Dubai

Dubai este magnific în orice anotimp. Poți vizita cea mai înaltă clădire din lume Burj Kalifa, dar și Burj Al Arab, Aquaventure Waterpark, fabulosul Acvariu, dar și Miracle Garden. Locuri spectaculoase care te vor impresiona și despre care vei avea ce povesti. Un spectacol de lumini, un carusel de emoții și momente de neuitat în cel mai spectaculos loc din lume. 

Părăsește cotidianul și pășește într-o lume plină de culori, într-o lume de poveste. Te poți bucura de plajă, dar poți merge și prin renumitele mall-uri. Știai că există chiar un festival al cumpărăturilor în Dubai? Articole vestimentare de firmă, cadouri de lux și accesorii personalizate, toate la prețuri reduse în această perioadă.

În 2022 bucură-te de soare, de plajă și spune-i adio monotoniei. Un sejur în Dubai este o experiență unică pe care trebuie să o încerci cel puțin o dată în viață.

Egipt

Descoperă misterele faraonilor și alege o vacanță în Egipt. Ce vei găsi în Egipt? Istorie, artă și cultură, plaje cu nisip fin și auriu, te poți relaxa din plin și savura cea mai gustoasă mâncare, dar și băutura zeilor – ceaiul karkade – renumit pentru senzația de răcoare pe care ți-o dă. 

Ai la dispoziție muzee și parcuri de distracții, iar dacă ești pasionat de snorkeling, ai apele turcoaz pline de peștișori multicolori. Nu te poți plictisi aici. 

Hurghada a fost alegerea românilor în 2021 pentru tot ce poate oferi Egiptul: condiții de 5*, all inclusive și ambianța perfectă pentru vacanță, iar dacă vrei o experiență unică, alege o croazieră pe Nil.

Mexic

Știai că numele de azteci a fost dat de europeni, dar ei își spuneau "mexica"? Descoperă misterele civilizației aztece printr-un circuit în Mexic sau o vacanță, și află obiceiurile și tradițiile acestora. Barbari sau războinici, așa cum au fost descriși de lumea occidentală, aztecii continuă să trezească curiozitatea oricărui turist care ajunge în Mexic. Nu rata o experiență plină de mister.

Care sunt cele mai vizitate locuri din Mexic? Poți începe cu una din cele 7 minuni ale lumii, Chichen Itza, care se află înscrisă în Patrimoniul Unesco. 1,2 milioane de turiști din toată lumea aleg să viziteze acest sit arheologic. Tot în această regiune mai poți vizita și Piramida Kukulcan, cu o înălțime de 30 de metri, Templul Războinicilor, Observatorul, Cele o sută de coloane și Tzompantli.

Bucură-te de soare, de plajă și de tot ce-ți oferă o vacanță exotică! Începe Noul An cu aventuri și călătorește în toată lumea sau acolo unde îți dorești.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro