Alegeri în Republica Moldova: Dodon către Sandu: Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta

Alegeri în Republica Moldova: Dodon către Sandu: Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta

Trimisul special al AGERPRES, Cristian Lupașcu, transmite: Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis, luni, un mesaj direct contracandidatei sale în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, proeuropeana Maia Sandu, spunând că aceasta "încă nu a crescut pentru a câștiga lupta". El a declarat, într-o conferință de presă, că Maia Sandu este "candidata oligarhilor", în ciuda tuturor resurselor administrative utilizate.

* LIVE UPDATE Alegeri în Republica Moldova: Dodon și Sandu se vor confrunta pe 13 noiembrie în al doilea tur de scrutin (FOTO/VIDEO)

"Stimată oponentă politic, doamna Maia Sandu, pregătiți-vă! Noi ne cunoaștem. Eu stimez oponenții mei politici și am o stimă deosebită față de orice oponent politic, mai ales față de doamne, domnișoare. De aceea, vă promit că și abordarea va fi una sinceră, cinstită, onestă, dar pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri! Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta în aceste prezidențiale", a afirmat Dodon.

Liderul Partidului Socialiștilor a mai declarat că Maia Sandu a beneficiat de susținerea mass-media patronată de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, însă, în ciuda acestui fapt, nu a reușit să obțină mai mult de 38% din voturi.

Igor Dodon și Maia Sandu se vor înfrunta la 13 noiembrie în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, după ce în primul tur niciunul nu a reușit să treacă pragul de 50%.

AGERPRES AS—editor: Gabriela Ionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …