Alegeri în Republica Moldova: Dodon către Sandu: Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta

Alegeri în Republica Moldova: Dodon către Sandu: Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta

Trimisul special al AGERPRES, Cristian Lupașcu, transmite: Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis, luni, un mesaj direct contracandidatei sale în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, proeuropeana Maia Sandu, spunând că aceasta "încă nu a crescut pentru a câștiga lupta". El a declarat, într-o conferință de presă, că Maia Sandu este "candidata oligarhilor", în ciuda tuturor resurselor administrative utilizate.

* LIVE UPDATE Alegeri în Republica Moldova: Dodon și Sandu se vor confrunta pe 13 noiembrie în al doilea tur de scrutin (FOTO/VIDEO)

"Stimată oponentă politic, doamna Maia Sandu, pregătiți-vă! Noi ne cunoaștem. Eu stimez oponenții mei politici și am o stimă deosebită față de orice oponent politic, mai ales față de doamne, domnișoare. De aceea, vă promit că și abordarea va fi una sinceră, cinstită, onestă, dar pregătiți-vă să pierdeți aceste alegeri! Încă nu ați crescut pentru ca să câștigați lupta în aceste prezidențiale", a afirmat Dodon.

Liderul Partidului Socialiștilor a mai declarat că Maia Sandu a beneficiat de susținerea mass-media patronată de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, însă, în ciuda acestui fapt, nu a reușit să obțină mai mult de 38% din voturi.

Igor Dodon și Maia Sandu se vor înfrunta la 13 noiembrie în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, după ce în primul tur niciunul nu a reușit să treacă pragul de 50%.

AGERPRES AS—editor: Gabriela Ionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

4 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

5 Foarte interesante amănunte!