Alegeri în SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârșitul 'sistemului corupt de la Washington'

Alegeri în SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârșitul 'sistemului corupt de la Washington'

Donald Trump a declarat luni, în ajunul scrutinului prezidențial, că victoria sa va marca sfârșitul 'sistemului corupt de la Washington', relatează AFP.

'Contractul meu cu alegătorul american începe cu un plan pentru a pune capăt corupției din guvern și pentru a smulge țara noastră — și repede — din mâinile acestor grupuri de presiune pe care le cunosc atât de bine', a afirmat Trump, în timpul unui miting electoral la Sarasota, în Florida, precizând că adversarul său Hillary Clinton 'a fost protejată de un sistem total părtinitor'.

'Vreau ca întreg sistemul de la Washington să audă cuvintele pe care le vom rosti cu toții atunci când vom câștiga mâine: vom curăța mlaștina' (politică), a afirmat el în fața susținătorilor săi.

Duminică seara, candidatul republican la președinția Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat pe directorul FBI, James Comey, că nu a făcut-o răspunzătoare de nicio ilegalitate pe contracandidata sa democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, după descoperirea a noi mesaje electronice.

Luând cuvântul la un miting de campanie la Sterling Heights în statul Michigan, Trump a susținut că 'un sistem corupt' o protejează pe candidata democrată.

'Nu puteți analiza 650.000 de noi email-uri în 8 zile, asta nu o puteți face, oameni buni', a spus el. 'Hillary Clinton este vinovată. Ea știe, FBI știe, oamenii știu și acum revine poporului american să facă dreptate la votul din 8 noiembrie', a adăugat Trump duminică seara.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …