Alegeri în SUA: Trump afirmă că victoria sa va marca sfârșitul 'sistemului corupt de la Washington'

Donald Trump a declarat luni, în ajunul scrutinului prezidențial, că victoria sa va marca sfârșitul 'sistemului corupt de la Washington', relatează AFP.

'Contractul meu cu alegătorul american începe cu un plan pentru a pune capăt corupției din guvern și pentru a smulge țara noastră — și repede — din mâinile acestor grupuri de presiune pe care le cunosc atât de bine', a afirmat Trump, în timpul unui miting electoral la Sarasota, în Florida, precizând că adversarul său Hillary Clinton 'a fost protejată de un sistem total părtinitor'.

'Vreau ca întreg sistemul de la Washington să audă cuvintele pe care le vom rosti cu toții atunci când vom câștiga mâine: vom curăța mlaștina' (politică), a afirmat el în fața susținătorilor săi.

Duminică seara, candidatul republican la președinția Statelor Unite, Donald Trump, l-a acuzat pe directorul FBI, James Comey, că nu a făcut-o răspunzătoare de nicio ilegalitate pe contracandidata sa democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, după descoperirea a noi mesaje electronice.

Luând cuvântul la un miting de campanie la Sterling Heights în statul Michigan, Trump a susținut că 'un sistem corupt' o protejează pe candidata democrată.

'Nu puteți analiza 650.000 de noi email-uri în 8 zile, asta nu o puteți face, oameni buni', a spus el. 'Hillary Clinton este vinovată. Ea știe, FBI știe, oamenii știu și acum revine poporului american să facă dreptate la votul din 8 noiembrie', a adăugat Trump duminică seara.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

2 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

3 ULTIMĂ ORĂ / CTP le zguduie capul celor două matracuci pesediste, Firea și Dăncilă.

4 Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada, un …

5 ULTIMĂ ORĂ / Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția!

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante