Alegeri locale invalidate la Chişinău:Apar diverse speculaţii care nu sunt în favoarea actualei guvernări (premierul Filip)

Alegeri locale invalidate la Chişinău:Apar diverse speculaţii care nu sunt în favoarea actualei guvernări (premierul Filip)

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a comentat, în deschiderea şedinţei de miercuri a guvernului, decizia Judecătoriei Chişinău de a invalida rezultatele alegerilor locale, informează IPN şi Timpul.md.

"Decizia ridică multe semne de întrebare, apar diverse speculaţii, care nu sunt în favoarea actualei guvernări', a declarat Pavel Filip. "Cui foloseşte nevalidarea rezultatelor alegerilor locale din capitală într-un moment când se anunţau mai multe reuşite pentru Republica Moldova, atât pe dimensiunea politică, cât şi pe cea financiara? E vorba despre sume mari (de asistenţă externă)", a subliniat Filip.

"Avem doar jumătate de an până la alegeri. E ultimul lucru pe care ni l-am dori', a spus Pavel Filip, citat de IPN.

Marţi seara, în jurul orelor 22:00, Judecătoria municipiului Chişinău a luat decizia de a nu valida rezultatele alegerilor locale anticipate din Chişinău pentru funcţia de primar general, desfăşurate în două tururi, pe 20 mai şi 3 iunie, iar în consecinţă mandatul lui Andrei Năstase, câştigătorul scrutinului, nu a fost validat. Apărarea primarului ales Andrei Năstase a contestat decizia la Curtea de Apel.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?