AlegeriLocale2020 / Harghita: Reprezentanţii USR-PLUS susţin că diverşi actori politici le-au transmis să îşi retragă candidaturile

AlegeriLocale2020 / Harghita: Reprezentanţii USR-PLUS susţin că diverşi actori politici le-au transmis să îşi retragă candidaturile

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS Harghita susţin că sunt atacaţi de unii actori politici din judeţ şi că li s-a transmis pe diverse căi să îşi retragă candidaturile.

Candidatul Alianţei la Primăria Miercurea Ciuc, Nicolae Toşa, a declarat joi, într- conferinţă de presă, că de la lansarea candidaturilor au avut loc atacuri diverse, inclusiv acela că ar fi fost parte a Securităţii, chiar dacă la Revoluţie avea zece ani, şi le-a transmis adversarilor politici că reprezentanţii USR PLUS nu se simt ameninţaţi şi că vor continua lupta electorală.

"De când ne-am lansat candidaturile am fost atacaţi în presă, în presa online, de nişte elemente cel puţin ciudate, care ne-au adresat nişte epitete care nu au niciun adevăr, nu au nicio acoperire. Le transmitem pe această cale că noi nu ne vom retrage în niciun fel, nu ne simţim ameninţaţi în niciun fel, tocmai pentru că suntem cinstiţi şi vrem să continuăm astfel", a spus Nicolae Toşa.

La rândul său, copreşedintele Alianţei USR-PLUS şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita, Virag Zsolt, a spus că au fost încercări diverse din partea actorilor politici de a-i convinge să îşi retragă candidaturile şi a punctat faptul că reprezentanţii Alianţei, care îşi doresc o bună înţelegere între români şi maghiari, sunt atacaţi de elemente extremiste din ambele zone.

"S-a dovedit că suntem într-un loc bun, pentru că suntem atacaţi de extrema dreaptă maghiară, ca să zicem aşa, şi de nişte elemente naţionaliste române. Asta înseamnă că suntem într-un loc bun, la mijloc", a spus Virag Zsolt.

Acesta a adăugat că unul din elementele campaniei electorale a Alianţei USR-PLUS în judeţ îl reprezintă îndemnul ca oamenii să nu se lase manipulaţi de cei care vor să îi dezbine.

"S-a dovedit că în judeţul Harghita cetăţenii sunt manipulaţi de anumite forţe politice ca să ne dezbine şi eu consider că pe noi, românii şi maghiarii, sunt mai multe lucruri care ne unesc, decât care ne dezbină şi în acest lucru cred", a mai adăugat Virag Zsolt. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?