AlegeriLocale2020 / PNL anunţă că păstrează preşedinţia CJ şi Primăria Mediaş, iar primarul FDGR al Sibiului rămâne în funcţie

AlegeriLocale2020 / PNL anunţă că păstrează preşedinţia CJ şi Primăria Mediaş, iar primarul FDGR al Sibiului rămâne în funcţie

Alegerile de duminică păstrează în funcţii pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, liberala Daniela Cîmpean, primarul municipiului Mediaş, liberalul Gheorghe Roman, şi pe primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România), potrivit datelor din numărătoarea paralelă a PNL, anunţate pe Facebook.

Candidatul liberal pentru postul de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, şi-a recunoscut înfrângerea pe Facebook şi a anunţat că a felicitat-o pe Astrid Fodor, despre care susţine că a câştigat cel de-al doilea mandat.

"Sibiul are începând de astăzi un nou primar! Unul care, chiar dacă poartă acelaşi nume, îmi place să cred că a înţeles, privind rezultatele din Consiliul Local, ce schimbări trebuie să facă pentru a deveni mai bun. Aceasta este, prieteni, contribuţia noastră la următorii patru ani: un primar mai bun decât până acum! Votul pentru Consiliul Local ne dă forţa de a veghea ca toate cele de mai sus să se întâmple. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut, pentru încrederea în mine şi în PNL, pentru susţinerea pe care aţi arătat-o platformei liberale şi pentru ataşamentul faţă de echipa noastră. Am transmis felicitări doamnei Astrid Fodor şi o asigur de hotărârea noastră sinceră de a susţine proiectele care aduc dezvoltare Sibiului", a scris Adrian Bibu pe pagina sa de socializare.

Nu doar primarul FDGR al municipiului Sibiu a rămas în funcţie, ci şi preşedintele liberal al Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, potrivit lui Adrian Bibu şi Ralucăi Turcan.

"O felicit pe Daniela Cîmpean pentru mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu şi îi mulţumesc pentru felul în care, alături de vicepremierul Raluca Turcan şi de colegii liberali, m-a susţinut în această campanie. Vă mulţumesc tuturor!", a mai spus Adrian Bibu.

Vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că liberala Daniela Cîmpean a rămas în fruntea Consiliului Judeţean.

"Sibienii au spus ce vor! Iar ceea ce vor este ca Daniela Cîmpean să rămână în fruntea Consiliului Judeţean Sibiu. Este un rezultat previzibil, construit nu în două luni de campanie, ci în patru ani de muncă serioasă. Concret, este un rezultat care, în cifre, ne demonstrează o creştere semnificativă faţă de acum patru ani, justificată de fiecare proiect dus la bun sfârşit, de fiecare moment petrecut între oameni, de fiecare lucru bun făcut de Daniela Cîmpean şi echipa PNL pentru comunitate. Le mulţumesc sibienilor pentru hotărârea cu care au spus că o administraţie care funcţionează trebuie susţinută. Sibienii şi Sibiul înseamnă totul pentru noi, iar astăzi am văzut din nou cât de mult însemnăm şi noi pentru ei! Mulţumim Sibiu! Felicitări Daniela Cîmpean!", a scris Raluca Turcan.

Şi primarul liberal al municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, a rămas în funcţie, potrivit Ralucăi Turcan.

"Gheorghe Roman rămâne primar al Mediaşului aşa cum, indiscutabil, merită nu doar el, ci aşa după cum merită oraşul: un lider dedicat, implicat şi cu rezultate", a mai scris Turcan pe Facebook. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”