AlegeriLocale2020/ Flutur (PNL Suceava): Obligaţia noastră e să creăm locuri de muncă

AlegeriLocale2020/ Flutur (PNL Suceava): Obligaţia noastră e să creăm locuri de muncă

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, candidat pentru un al treilea mandat, a declarat, vineri, că o obligaţie a administraţiei locale este şi crearea de locuri de muncă.

Flutur a fost prezent la recepţia lucrărilor de la Staţia de clorinare şi pompare a apei din comuna Stulpicani, unde l-a felicitat pe primarul comunei, Vasile Zamcu, ales în 2016 din partea PSD, despre care a spus că a făcut lucruri bune şi ar trebui reales.

''Am venit cu drag azi aici. Am fost şi pe şantierul de la Codrii Seculari de la Slătioara, să vedem cum stăm drumurile. Am venit şi să văd ce a făcut primarul şi a făcut un lucru bun. A făcut mai multe lucruri bune (...) Noi nu ne-am cunoscut de mult şi eram în tabere diferite (...) Am venit lângă Vasile Zamcu şi vreau să-l ajut şi cred că l-am ajutat cât nu v-aţi aşteptat dumneavoastră (...) E un om de care Stulpicaniul are nevoie (...) Mai trebuie să avem locuri de muncă, altfel tineretul pleacă în străinătate şi avem o mare problemă'', a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că investiţiile mari în modernizarea drumurilor aduc şi locuri de muncă şi pot ajuta să nu se depopuleze această zonă, care ar putea deveni cea mai frumoasă zonă turistică din ţară.

"Noi avem marile investiţii pregătite pentru Bucovina şi aici vorbesc de aeroport şi de deschiderea pe care tot eu am făcut-o către lume. Luni semnăm pentru A7 ca să ne legăm de capitala României. Unora nici acum nu le vine a crede, dar să vedeţi că aşa se întâmplă (...) Cred că această zonă va fi una dintre cele mai frumoase zone ale României, dacă deschidem drumul spre Câmpulung Moldovenesc'', a spus Flutur.

El a anunţat că vor demara şi proiectele pentru rutele ocolitoare care să scoată traficul greu din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Totodată, Flutur i-a îndemnat pe localnici să nu se grăbească să vândă terenurile pentru că, în curând, vor valora mai mult, în condiţiile în care zona va deveni un punct de atracţie turistică.

''Vă dau un sfat, muntenilor. Nu vă grăbiţi să vă vindeţi pământul. Când se va afla că vă deschidem aceste trasee, samsarii vor veni şi vor cumpăra terenuri. Dintotdeauna s-a întâmplat aşa. Mai aşteptaţi dacă vreţi să le vindeţi, pentru a le vinde mai scump'', a mai spus Gheorghe Flutur. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...