AlegeriLocale2020/ Orban: Doar PNL are vocaţia de a dezvolta, de a moderniza România

AlegeriLocale2020/ Orban: Doar PNL are vocaţia de a dezvolta, de a moderniza România

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că "doar PNL are capacitatea să asigure o renaştere a României" şi "o afirmare a României în plan internaţional".

În cadrul unei întâlniri electorale cu candidaţii PNL la funcţiile de primar, consilier judeţean sau consilier local din judeţul Botoşani, acesta a subliniat că dacă liberalii vor fi la putere în următorii zece ani, "România va avea o evoluţie spectaculoasă".

"Doar PNL are capacitatea să asigure o renaştere a României, o afirmare a României în plan internaţional, pentru că doar PNL are această vocaţie de a ridica România, de a dezvolta România, de a moderniza România, de a aduce România la un nivel la care astăzi poate puţini români se aşteaptă. Vom avea zece ani decisivi. Dacă noi vom fi la putere, vă garantez că România va avea o evoluţie spectaculoasă", a afirmat Orban. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”