AlegeriLocale2020/ Violeta Alexandru: PSD a încercat să blocheze, cu contestaţii, candidaţii PNL pentru Bucureşti

AlegeriLocale2020/ Violeta Alexandru: PSD a încercat să blocheze, cu contestaţii, candidaţii PNL pentru Bucureşti

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a criticat duminică demersul PSD de a-i bloca pe candidaţii liberali prin 13 contestaţii depuse împotriva listelor de consilieri şi candidaţilor la funcţiile de primari de sectoare.

"PSD, de frică, a încercat să ne blocheze depunând 13 contestaţii. (...) PSD a depus contestaţii pentru că PNL Bucureşti este principala forţă politică cu care are o competiţie. PNL este forţa politică ce poate învinge PSD în Capitală. PSD a dus Capitala în faliment şi ne pune în situaţia de a munci serios, ceea ce vom face, pentru a recupera toată această perioadă neagră în care Bucureştiul s-a aflat. (...) PNL putea să depună contestaţii împotriva altor partide, şi în special a PSD, dar nu acesta este modul în care candidaţii noştri înţeleg să facă politică pentru bucureşteni", a susţinut Violeta Alexandru, într-o conferinţă de presă.

Ea a afirmat că scopul PNL este de a scăpa Capitala de PSD.

"Scopul PNL este să scăpăm Capitala de PSD, un PSD care ne-a dus în faliment, un PSD care ne face viaţa un coşmar în Bucureşti, un PSD care este aproape de clanurile interlope şi care ne intimidează, caută să ne transmită frică şi teama de a locui în oraşul nostru, un PSD care a confiscat banii publici şi care îi foloseşte pentru interese de grup şi mai puţin spre deloc pentru interesul bucureştenilor. (...) Anunţ PSD că mai are foarte puţin de stat în administraţia din Bucureşti. Ceea ce au încercat acum să ne blocheze să candidăm este o tactică specifică acestui partid de a folosi orice alt mijloc, mai puţin căile democratice şi căile civilizate, pentru a putea câştiga o competiţie electorală", a adăugat liderul liberalilor bucureşteni.

Violeta Alexandru susţine că echipa PNL Bucureşti le va demonstra bucureştenilor diferenţa între "intimidare", practicată de PSD, şi modul civilizat de a lua decizii în administraţia Capitalei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...