AlegeriSUA Trump promite ''cel mai bun plan de relansare'' posibil ... după alegeri

AlegeriSUA Trump promite ''cel mai bun plan de relansare'' posibil ... după alegeri

Preşedintele SUA Donald Trump a promis marţi ''cel mai bun'' program de ajutor economic posibil după alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, acuzându-l pe responsabilul democraţilor din Camera Reprezentanţilor că nu a negociat cu bună credinţă, relatează AFP.

''După alegeri, vom obţine cel mai bun plan de relansare pe care l-aţi văzut vreodată, deoarece cred că vom lua Camera înapoi'' de la democraţi, a spus preşedintele republican.

''Nancy Pelosi vrea doar să salveze oraşele şi statele democratice slab gestionate şi marcate de criminalitate'', a adăugat el, acuzând-o că nu vrea să ''ajute oamenii''.

Liderul de la Casa Albă, care candidează pentru un al doilea mandat, a subliniat că discuţiile vor continua pentru că doreşte ca populaţia să beneficieze de acest plan de relansare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren