ALERTĂ! Protest al magistraților din toată țara anunțat pentru duminică în fața Curții de Apel București

ALERTĂ! Protest al magistraților din toată țara anunțat pentru duminică în fața Curții de Apel București

ALERTĂ! Protest al magistraților din toată țara anunțat pentru duminică în fața Curții de Apel București.
 
”Duminică, de la ora 17.30, reprezentanți ai magistraților din toată țara vor protesta în fața Curții de Apel București”, anunță judecătorul Cristi Dănileț pe pagina de Facebook.

Contactat de G4Media.ro, Dănileț a explicat care sunt motivele care-i determină pe judecători și procurori să iasă în stradă: modificările la legile justiției și la codurile penale, prelungirea mandatelor Inspecției Judiciare prin Ordonanță de Urgență, ignorarea și ridiculizarea Comisiei de la Veneția, dar și evaluarea procurorului general, Augustin Lazăr de către ministrul justiției, Tudorel Toader.

Judecătorul Cristi Dănileț afirmă că nu exista un organizator al acțiunii de protest anunțată pentru duminică. ”E o decizie luata în urma unei largi consultări pe un grup de discuții electronic”, a declarat judecătorul Cristi Dănileț.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...