ALERTĂ Ce să fie, dobitocule? Rareș Bogdan, mesaj fără precedent după ce Iordache a anunțat dezincriminarea abuzului în serviciu!

ALERTĂ Ce să fie, dobitocule? Rareș Bogdan, mesaj fără precedent după ce Iordache a anunțat dezincriminarea abuzului în serviciu! 

Ce a scris cunoscutul jurnalist pe contul său de Facebook:

„Ce sa fie, dobitocule, ...am intelege inca odata ca infractorii sunt infinit mai importanti pentru voi, infractorii, decat oamenii cinstiti ai acestei tari si am intelege ca suntem o tara de tip Columbia lui Pablo Escobar. Dar ma intreb de ce naiba nu transformati puscariile in tabere de munca si recreere pentru activul vostru de partid? Sau mai bine inchideti toate puscariile si transformati puscariasii in profesori de conduita morala si “buna” guvernare.
Hotii, prostii si infractorii au ajuns sa conduca aceasta tara. Rusinos.”

Florin Iordache a vorbit vineri despre dezincriminarea abuzului în serviciu prin OUG, deși și-a pierdut funcția de ministru al justiției chiar în urma protestelor de amploare provocate de controversata OUG 13, care impunea un prag pentru această infracțiune.

„Abuzul în serviciu a creat o prea mare pasiune. Și dacă am dezincrimina abuzul în serviciu prin OUG, ce credeți că ar fi?”, a spus el, când jurnaliștii l-au întrebat despre modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală prin ordonanță de urgență, inițiativă anunțată săptămâna aceasta de premierul Viorica Dăncilă, după ședința conducerii PSD.

„Ar fi foarte bine. Ar fi și o soluție dezincriminarea, pentru că abuzul în serviciu eu cred că a creat prea multă pasiune și prea multă dispută. Să vedem motivarea CCR de miercuri și, din câte știu eu, dă posibilitatea legiuitorilor, fie că discutăm de Parlament, fie că discutăm de Guvern, să elimine această infracțiune”, a continuat Florin Iordache.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Incredibil, în spitalul unde-a fost directoare șpăgăreasa PSD medicii trag la sorți cine să trateze pacienți c…

2 VIDEO Priviți cum este onorat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de co…

3 Adolescentă de 16 ani, cea mai tânără victimă ucisă de coronavirus în Franţa: Avea o tuse mică, iar primele do…

4 Medic român din Elveția: Este greu să te protejezi, indiferent de țara în care ești. În Geneva nu se mai găseș…

5 Fiică de medici români infectați cu COVID-19: „Şi-au făcut rost de medicamente, din mână în mână, şi le admini…

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb