Alertă cu bombă la un liceu din Chișinău; toți elevii au fost evacuați

Alertă cu bombă la un liceu din Chișinău; toți elevii au fost evacuați

O alertă cu bombă a fost declanșată la liceul 'Gheorghe Asachi' din Chișinău, în urma unui apel telefonic anonim, relatează Jurnal.md.

Echipe de geniști, polițiști și pompieri au fost mobilizate la fața locului, iar toți elevii au fost deja evacuați din clădirea școlii.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Chișinău, Diana Țurcan, a declarat că apelul a venit la numărul 902 de la un telefon public. O persoană necunoscută a declarat că în liceu ar fi fost amplasată o bombă.

Administrația liceului Asachi a decis să suspende orele pentru restul zilei, trimițând copiii acasă, însă puțini dintre ei au reușit să-și ia lucrurile după ce au ieșit din clădire, așa că așteaptau în fața școlii. Profesorii de la Asachi afirmă că în liceu sunt simulate deseori evacuări de urgență și că elevii sunt pregătiți pentru astfel de situații.

Între timp, geniștii cu câini verifică clădirea, unde a fost desfășurat un dispozitiv important de securitate.

AGERPRES/(AS — autor: Lilia Traci, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...