ALERTĂ După Rareș Bogdan și Realitatea, și CTP și Moise Guran cu Europa FM vor transmite LIVE din Piața Victoriei!

ALERTĂ După Rareș Bogdan și Realitatea, și CTP și Moise Guran cu Europa FM vor transmite LIVE din Piața Victoriei!

ALERTĂ După Rareș Bogdan și Realitatea, și CTP și Moise Guran cu Europa FM vor transmite LIVE din Piața Victoriei!

După Rareș Bogdan și Realitatea, și CTP și Moise Guran cu Europa FM vor transmite LIVE din Piața Victoriei!

Europa FM anunta ca va instala un studio mobil in Piata Victoriei, de unde va transmite in direct informatii despre mitingul de sustinere a justitiei. In studio se vor afla mai multi jurnalisti cunoscuti, printre care Moise Guran si Cristian Tudor Popescu.

„Azi, de la ora 18:00, Europa FM prezinta o Editie Speciala in direct din Piata Victoriei din Bucuresti.

In direct din Piata Victoriei, Moise Guran, Sanda Nicola, Tudor Musat, Anca Gradinaru si Teodor Tita alaturi de Filip Standavid, Cristian Tudor Popescu si Vlad Petreanu, din studioul Europa FM, vor urmari desfasurarea protestului anuntat pentru aceasta seara in Bucuresti si in mai multe orase din tara”, anunta Europa FM.

Se anunta un amplu miting de protest in Piata Victoriei. Mihai Sora, celebrul filosof in varsta de 102 ani, a anuntat inca de sambata ca va fi prezent in Piata Victoriei.

„Buna dimineata, oameni buni! Soare cu dinti la Bucuresti, minus patru grade, o lumina toscana, nicio adiere de vant. Ne vedem maine seara in Piata Victoriei: cata frunza, cata iarba, toate firicelele de praf din acest colt de tara”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

Protestul, intitulat „Abrogati si apoi plecati!”, va incepe la ora 18:00.

Organizatorii amintesc pe pagina de Facebook a evenimentului de postarea filosofului Mihai Sora de marti, potrivit careia „daca nici astazi nu vedeti si nu intelegeti, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii”.

„Oameni buni, daca nici astazi, dupa ordonanta de urgenta, nu vedeti – adica NU VEDETI! – spre ce ne indreptam, daca nici astazi nu intelegeti – NU INTELEGETI! – ce inseamna si incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii. Noapte buna, Romania!”, a scris Mihai Sora pe Facebook.

„Noi nu spunem noapte buna! Pentru ca noi vedem si stim cata dreptate are domnul Sora, in mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem in Piata Victoriei. Ca sa-i OPRIM. Si ca sa putem spune, din nou, ‘Buna dimineata, Romania!’”, scriu organizatorii pe reteaua de socializare.

Manifestarea este organizata de comunitatile Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiativa Romania si Rezistenta.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei