Alertă falsă de securitate pe aeroportul din Geneva: O femeie voia să îl oprească pe soțul său să se urce în avion

Alertă falsă de securitate pe aeroportul din Geneva: O femeie voia să îl oprească pe soțul său să se urce în avion

Alerta de securitate lansată pe aeroportul Cointrin din orașul elvețian Geneva s-a dovedit falsă, potrivit procurorilor, relatează miercuri Reuters.

Sursa foto: Tribune de Geneve / www.tdg.ch

* UPDATE Măsuri de securitate sporite pe aeroportul din Geneva: Polițiștii locali au primit informații de la omologii francezi

''Ca urmare a unui apel telefonic anonim care anunța prezența pe aeroportul din Geneva a unei persoane cu o bombă, a avut loc o anchetă întreprinsă de procurori. Poliția din Geneva și autoritățile din Franța au identificat și interogat persoana care a efectuat apelul, ea recunoscând că a lansat o alarmă falsă'', se afirmă într-un comunicat.

O femeie care dorea să-și oprească soțul să se îmbarce la bordul unui avion pe aeroportul din Geneva a recunoscut că a transmis o amenințare falsă cu bombă, au afirmat procurorii, după ore de securitate sporită care a provocat haos în traficul în zona aeroportului de la granița franco-elvețiană.

''Ieri (marți) seară, o femeie a sunat la vama elvețiană de pe aeroportul din Geneva. Ea a afirmat că miercuri o persoană transportând o bombă se va afla în sectorul francez al aeroportului'', se precizează în comunicatul biroului procurorului din Geneva.

Poliția a efectuat o descindere la adresa persoanei care a sunat. Polițiștii ''au găsit o femeie care a recunoscut că a telefonat și care a explicat că dorea astfel să-și împiedice soțul să plece'', se mai spune în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro