ALERTĂ în preajma lui Donald Trump: 11 agenți Secret Service sunt infectați, iar alți 60 sunt în izolare

ALERTĂ în preajma lui Donald Trump: 11 agenți Secret Service sunt infectați, iar alți 60 sunt în izolare

Mai mulți agenți ai Secret Service, agenția care se ocupă de paza și protecția președintelui și vicepreședintelui Statelor Unite, au fost testați pozitiv cu coronavirus. În prezent, dintre cele 34 de cazuri confirmate, 11 sunt simptomatici, iar 23 s-au vindecat, relatează The Hill.

Conform unor documente de la Departamentul pentru Siguranța Țării (Homeland Security), obținute de Yahoo News, joi existau 11 cazuri active de infectare cu coronavirus printre agenții Secret Service. Dintre cele 34 de cazuri totale, 23 de agenți s-au vindecat. Alți 60 s-ar afla în auto-izolare după ce au intrat în contact cu persoane confirmate ulterior. Este încă neclar dacă vreunul dintre ei au lucrat direct la Casa Albă sau au intrat în contact cu președintele Trump sau vicepreședintele Pence.

„Pentru a respecta drepturile la viaţă privată ale angajaţilor noştrii şi din raţiuni de securitate operaţională, Secret Service nu va oferi detalii despre numărul total de angajaţi care au fost confirmaţi cu COVID-19, nici câţi dintre angajaţii săi sunt în acest moment în carantină”, spune Justine Whelan, purtător de cuvânt al Secret Service.

Este o nouă lovitură pentru administraţia Trump, după ce săptămâna aceasta au fost confirmate 3 cazuri de coronavirus printre cei care lucrează la Casa Albă. Este vorba despre unul dintre valeţii preşedintelui american, un purtătorul de cuvânt al vicepreşedintelui, Mike Pence şi asistenta personală a fiicei preşedintelui, Ivanka Trump, au fost confirmaţi cu coronavirus. Donald Trump, fiica sa şi vicepreşedintele Statelor Unite au fost testaţi de mai multe ori până acum pentru SARS CoV 2, iar rezultatele au fost negative.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România