ALERTĂ Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt! Fetele ar fi fost găsite arse

ALERTĂ Ipoteză şocantă în cazul dispariţiei mai multor adolescente din Olt! Fetele ar fi fost găsite arse

UPDATE/Anchetatorii au ridicat mai multe oase găsite într-un butoi, despre care încă nu se ştie dacă sunt resturi umane. Alte câteva pungi cu carne au fost găsite în locaţie.

 Oamenii legii au descins în această dimineaţă la locuinţa unui bărbat de 65 de ani, din Caracal, bănuit că are legătură cu dispariţia fetei de 15 ani, Alexandra Măceşanu. 

Două dispariţii trase la indigo provoacă mari semne de întrebare în Caracal! O adolescentă de 15 ani e de negăsit de două zile, după ce s-ar fi urcat într-o maşină la ocazie.

În condiţii similare a dispărut şi o altă elevă, în urmă cu aproape patru luni, într-o localitate învecinată. Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă.

Poliţiştii ar fi descins, vineri-dimineaţă, la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu.

La adresa percheziţionată, spun surse din zona anchetei, s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi, mai mult, dacă e vorba de cele două fete dispărute. Conform anumitor surse, la adresa respectivă s-ar fi ajuns după ce în cursul zilei de ieri s-ar fi interceptat semnalul unui telefon aparţinând fetei din Dobrosloveni, relatează  Adevărul .

Fata de 15 ani a dispărut în cursul zilei de miercuri, când a plecat din localitatea natală, cu o maşină de ocazie, la Caracal. Părinţii nu au mai putut să ia legătura cu ea, telefonul fiind închis.

Pe Facebook a apărut în urmă cu puţin timp o fotografie, însoţită de un mesaj şocant: „Fetele dispărute din CARAL au fost găsite ARSE pe strada CRAIOVEI nr. 169 aku o oră“.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani